Henkilöstövastuu


Meillä on töissä vakituisesti lähes 2 000 palvelualan ammattilaista. Henkilöstöstä huolehtiminen on osa peeässäläistä kulttuuria. Tavoitteenamme on tarjota kattavia työsuhteita henkilöstöllemme ja huolehtia heidän työhyvinvoinnistaan eri keinoin sekä tukea henkilöstön omaehtoista hyvinvointia.

Edellytämme hyvää johtamista ja toimimme johtamislupauksiemme mukaisesti. Kehittämällä toimintaamme yhdessä henkilökunnan kanssa, luomme vahvan yhdessä tekemisen kulttuurin.

Edistämme työyhteisöjen monimuotoisuutta sekä työn merkityksellisyyttä. Myös esteettömyys on huomioitu PeeÄssän toimipaikoissa, jolla haluamme varmistaa kaikkien yhdenvertaiset mahdollisuudet asioida ja työskennellä PeeÄssässä. Koko henkilökuntamme kuuluu tulospalkkauksen piiriin, jonka kautta palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Tuemme henkilöstömme jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Autamme nuoria työllistymään Vastuullisuus PeeÄssässätarjoamalla nuorille kesätöitä sekä oppisopimus- ja harjoittelupaikkoja.

Peeässäläisen johtajuuden periaatteiden lisäksi PeeÄssässä on käytössä eettiset periaatteet. Löydät eettiset periaatteet tästä

Omien työntekijöiden lisäksi luomme työpaikkoja myös välillisesti: toimintamme ja investointimme työllistävät suuren joukon mm. kiinteistöhuollon- ja rakennusalan ammattilaisia. Vakituisten työntekijöiden lisäksi meillä työskentelee vuosittain lähes tuhat kesätyöntekijöitä, työharjoittelijoita ja työelämään tutustujia, joista monet saavat ensimmäisen kosketuksensa työelämään osuuskaupan toimipaikoissa.

 

Liity meidän joukkueeseen! Avoimet työpaikat löydät tästä.