Kesätyökokemukseen oltiin kokonaisuutena hyvin tyytyväisiä


22.10.2021

Kesätyöntekijät ovat arvioineet kesätyön onnistumista vastaamalla valtakunnalliseen Kesäduuni-tutkimukseen. Vastaajia tutkimuksessa oli yhteensä 9 458 ja heitä oli 129 eri organisaatiosta.

PeeÄssän kesätyöntekijöistä tutkimukseen vastasi 322 nuorta ja he antoivat kesätyökokemukselle kokonaisuutena arvion 3.65/4. PeeÄssä sijoittui tällä tuloksella Vastuullisin kesäduuni –kilpailussa yli 1000 henkilöä työllistävien yritysten sarjassa sijalle 12. Sarjassa on 56 organisaatiota.

Kesäduunitutkimukseen vastanneista PeeÄssän työntekijöistä 91 % oli alle 18-vuotiaita ja 63 % ensimmäisessä kesätyöpaikassaan. Ilmapiiri kesätyöpaikassa koettiin erittäin hyväksi ja kesätyöntekijät kokivat itsensä tasavertaiseksi sekä kuuluvansa joukkoon. Nuorista 78 % on valmis suosittelemaan kesätyöpaikkaa myös ystävilleen ja 55 % haluaisi jatkaa työskentelyä myös tulevaisuudessa.

Perehdytyksessä ja ohjaamisessa onnistuttiin kokonaisuutena erinomaisesti. Nuoret arvioivat meidät 1000Plus sarjan 5. parhaaksi.

Kesätyöntekijät ja harjoittelija ovat meille tulevaisuuden työntekijöitä. Kiinnittämällä vielä huomiota työtehtävien monipuolisuuteen ja mielekkyyteen sekä kannustavan palautteen antamiseen varmistamme onnistumisen myös jatkossa.