WOLT -ravintolaruokaa kotiinkuljetettuna


1.3.2018

Woltilla löydät ja tilaat herkullista ruokaa myös PeeÄssän ravintoloista Kuopiossa 1.3. alkaen.

Ravintolaruokaa välittävä kotimainen teknologiayhtiö Wolt avaa kotiinkuljetuksensa torstaina Kuopiossa. Entuudestaan yhtiö toimii Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa sekä Jyväskylässä.  
 
Kuopiossa ruokaa voi tilata Woltilla heti alkuun 20 ravintolasta esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi. PeeÄssältä mukaan lähtevät heti ravintolat Amarillo, Ehta, Hurma ja Rosso Kuopio. Loppukeväällä palveluun lisätään ravintola Wanha Satama.  
 
Palvelun kautta voi kuljetuksen ohella myös tilata ruoan noudettavaksi itse ravintolasta valmiiksi pakattuna sovittuna ajankohtana tai jopa nautittavaksi ravintolassa tilauksessa sovittuna ajankohtana.  Kuljetusalue on alkuvaiheessa noin 10 km pohjois– etelä- ja 7 km itä–länsisuunnassa. Se ulottuu keskustan lisäksi pohjoisessa Julkulaan ja Päivärantaan, idässä Männistöön ja Itkonniemelle, lännessä Neulamäkeen ja etelässä Rauhalahteen sekä Leväselle.  
 
Wolt tarjoaa myös kampanjana viikon ilmaiset kuljetukset jokaiselle Kuopion alueella Woltiin liittyvälle. Ilmaisen kuljetuksen viikko on henkilökohtainen, ja se käynnistyy itse kullakin rekisteröitymisen hetkellä. Woltin voi ladata käyttöönsä AppStoresta tai Googlen Play sovelluskaupasta.
 
Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen ja maksu suoritetaan suoraan sovelluksen kautta. Asiakas on asiakassuhteessa Wolt-palvelun kanssa, joten palvelun kautta tilatuista annoksista ei saa bonusta eikä muita alennuksia.
 
Wolt on suomalainen ravintolaruokaa välittävä teknologiayritys, joka tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalvelua Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Tanskassa, Liettuassa ja Latviassa. Woltilla on eri maissaan yhteensä yli 600 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 100 työntekijää. Yrityksen kumppaneina toimii yli 1 500 lähettiä ja yli 1 300 ravintolaa.