Vesannon S-marketin rakentaminen lykkääntyy


3.3.2022

Vesannon uuden S-marketin rakentamista siirretään nousseiden rakennuskustannuksien takia. Nykyinen S-market jatkaa toimintaa normaalisti.

  • Olemme tehneet päätöksen uudistaa Vesannon myymälä, mutta rakentamista on päätetty siirtää rakentamiskustannusten nousun vuoksi. Rakentamisen kustannukset on nousseet raaka-aineiden hinnan nousun takia niin paljon, että rakentaminen tähän hetkeen ei ole järkevää eikä vastuullista liiketoimintaa. Investoinnin taloudellinen kannattavuus on vastuullisen yritystoiminnan lähtökohta, kertoo PeeÄssän vähittäiskaupan toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen.

Vesannon S-market jatkaa toimintaansa normaalisti nykyisessä kiinteistössä. Tuleville vuosille suunnitellut Salen rakentaminen Tervoon ja S-marketin rakentaminen Karttulaan ovat edelleen suunnitelmissa. Näiden kahden myymälän ja Vesannon S-marketin rakentaminen tullaan kilpailuttamaan tulevan syksyn aikana.

  • Kustannustehokkaat ratkaisut takaavat asiakasomistajillemme kilpailukykyiset hinnat ja palvelut. Kun rakentaminen tehdään järkevästi ja kustannustehokkaasti, se on perusteltua myös pienemmille paikkakunnille, jossa ostovoimaa on vähemmän kuin kaupungeissa. Olemme vastuussa siitä, että asiakasomistajien rahoja ei tuhlata ja investointien on myös oltava liiketaloudellisesti järkeviä. Jokaisen toimipaikan on oltava kannattava, Jouni perustelee päätöstä.

 

Linkki investointiuutiseen: Uudet marketit Vesannolle, Tervoon ja Karttulaan.