Urapolulla – toimitusjohtaja Mikko Junttila


25.3.2022

  • Ikä: 38
  • Koulutus: kauppatieteiden maisteri, S-ryhmän kaupallinen kenttäkoulutus
  • Nykyinen työpaikka: Osuuskauppa PeeÄssä

”Aloitan uudessa työssäni PeeÄssän toimitusjohtajana huhtikuun alussa. Siirryn tähän tehtävään Turun Osuuskaupan marketkaupan toimialajohtajan paikalta, jossa vastuualueellani on ollut 1 700 työntekijää. Sitä ennen työskentelin Osuuskauppa Keskimaassa Suomen ensimmäisen Prisman johtajana. Keskimaassa vastuullani oli osan aikaa myös Kodin Terra sekä market- ja tavaratalokaupan tukitoiminnot.

Kymmenen vuoden jälkeen palaan opiskelukaupunkiini Kuopioon ja kotipesääni PeeÄssään. S-ryhmä-urani alkoi näet 2000-luvun puolivälissä Siilinjärven S-marketista, jossa tein töitä opiskelun ohessa. Kauppatieteiden maisteriksi valmistuttuani tulin valituksi S-ryhmän kaupalliseen kenttäkoulutukseen. Seuraavina vuosina työskentelin PeeÄssässä Prisma-johtajana, S-market- ja Sale-ryhmäpäällikkönä sekä Sokos-tavaratalon johtajana, jolloin vastuullani olivat myös S-market Kuopio, Emotionit, Parturi-kampaamo Rasti ja PeeÄssän mainososasto. Työnkuvaani kuului lisäksi erilaisia asiantuntija- ja projektitehtäviä, muun muassa ruoan verkkokaupan, asiakasomistajuuden ja vastuullisuusasioiden parissa.

Olen aina keskittynyt sataprosenttisesti vastuullani olevaan tehtävään, haikailematta mitään muuta. Työ on tekijäänsä kuljettanut. Paluu Kuopioon ja PeeÄssään tuntuu kuitenkin erityisen hyvältä. Olen muualla viettäminäni vuosinakin seurannut PeeÄssää suurella kiinnostuksella, sillä sisälläni sykkii Savon keltamusta sydän.

Työssäni haluan korostaa yhdessä tekemistä ja onnistumista. Peeässäläiset ovat erittäin ammattitaitoisia palvelualan osaajia, joiden kanssa on ilo lähteä kehittämään toimintaa eteenpäin. Minun tehtäväni on luoda yhdessä joukkueen kanssa meille innostava päämäärä, jota kohti mennään sydämet roihuten. PeeÄssä on jatkossakin vahvassa roolissa myös koko Pohjois-Savon elinvoiman ylläpitämisessä ja edistämisessä. Me haluamme nostaa pohjoissavolaisen palvelukulttuurin maakuntamme todelliseksi kilpailueduksi.”