Tankkaustarinoiden uusi kausi käynnistyy –nyt mukana myös ABC Varkaus


11.6.2021

ABC-ketjun henkilökunnan ja asiakkaiden arkeen päästiin tutustumaan pari vuotta sitten Tankkaustarinat-realitysarjan kautta. Yllättävät kohtaamiset ja tilanteet seurasivat toisiaan vilkkaiden liikennemyymälöiden vilskeessä. 14.6. käynnistyy Tankkaustarinoiden toinen tuotantokausi, ja tällä kertaa mukana on myös Osuuskauppa PeeÄssän ABC Varkaus.

Hyvän suosion saavuttaneiden Tankkaustarinoiden jatkoa oli suunnitteilla jo viime vuonna, mutta korona sotki suunnitelmat. Tänä vuonna päästiin kuitenkin kuvaamaan, ja toinen tuotantokausi saatiin purkkiin juuri ennen maaliskuun ravintolarajoituksia. Tällä kertaa mukana ovat ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutut Lohjan ja Vaajakosken ABC:t sekä uusina tulokkaina Lahden ABC Renkomäki sekä ABC Varkaus.

Sarja starttaa Nelosella maanantaina 14.6., ja sitä esitetään arki-iltaisin maanantaista torstaihin klo 20.30. Kaikki 20 jaksoa pyörähtävät läpi siis viiden viikon aikana heinäkuun puoliväliin mennessä.

ABC Varkaudesta sarjan päätähtinä esiintyvät marketin esimies Riitta, keittiön palveluvastaava Juha, liikennemyymälätyöntekijä Iiris, liikennemyymäläpäällikkö Mervi, liikennemyymälätyöntekijä Hanne ja esimiesharjoittelija Jani.

Apsilla Varkaudessa sarjan alkua odotetaan innolla ja jännityksellä.

  • Paljon hauskanpitoa ja naurua sisältäneet kuvauspäivät olivat pitkiä ja odottelu meinasi uuvuttaa. Useimmat tilanteet ovat ihan oikeasta elämästä, mutta toki joukossa on käsikirjoitettuja juttuja ja ihan näyttelemäänkin pääsimme. Nyt elämme jännittäviä hetkiä, kun pääsemme vihdoin katsomaan noiden päivien tuotoksia. Asiakkaat odottavat jo kovasti, milloin pääsevät katsomaan jaksojamme. He ovat usein ovat kyselleet, että milloinkas se alkaa, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Mervi Ahonen.

Vuonna 2019 esitetyllä edellisellä Tankkaustarinat-kaudella oli yhteensä peräti 4,2 miljoonaa katsojaa.

 

Lue lisää Tankkaustarinoiden kuvauksista TÄSTÄ.