S-market Suonenjoki uudistuu -entistä osuvampaa valikoimaa


5.7.2019

S-market Suonenjokea uudistetaan kesän ja syksyn aikana.

Uusi myymälä tarjoaa entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman. Tuotevalikoimassa on otettu huomioon alueen asiakasomistajien toiveita valikoimasta.  Myös asiakkaiden pitämän paistopisteen valikoima uudistuu.

Energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi myymälä

-Uusittu myymälä on valmistuttuaan energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, joihin myymäläuudistuksessa tehdään, kuvailee vähittäiskaupan toimialajohtaja Juha Riikola.

Myymälän kokonaisenergiansäästö verrattuna entiseen S-marketiin on lähes 20 prosenttia. Myymälän jätteiden kierrätystä helpotetaan ja tehostetaan edelleen. Myös asiakkaiden käyttöön tulee omaa kierrätyspiste. Varastotiloja laajennetaan uudistuksen myötä ja tilojen toiminnallisuutta parannetaan.

Nykyaikaisempi ilme

Myös myymälän yleisilme uudistuu.

Uuden myymälän ilme on avara ja nykyaikainen. Myymälän värimaailma noudattelee skandinaavista, hillittyä linjaa, kuvailee Riikola.

Uutena myymälään tulee myös pikakassat. Kaupan palvelujen lisäksi myymälästä löytyvät myös Veikkaus, pankkiautomaatti ja pakettiautomaatti.

Uusittava myymälä parantaa Suonenjoen päivittäistavarakaupan palveluja nykyaikaisen myymälän ja laajemman valikoiman myötä, toteaa Riikola.

 

Uudistetun myymälän avajaisia vietetään 14.11.2019.