Rimmaamot Kuopion ja Varkauden Prismalle


23.9.2021

Asiakasomistajien palvelutarjontaa laajennetaan lokakuun alussa, kun Osuuskauppa PeeÄssä avaa uudet Rimmaamo -nimiset parturi-kampaamot Kuopion ja Varkauden Prismoihin.

  • Hiusalan palveluita on asiakasomistajien paljon käyttämä ja meille toivoma palvelualue, johon haluamme tuottaa asiakasomistajille enemmän palvelua. Näillä yksiköillä vastaamme asiakasomistajien kysyntään ja ne täydentävät hyvin Sokoksen Hyvä Olon, Parturi-Kampaamo Rastin ja Varkauden Emotionin palveluita., kertoo toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen.

Kampaamot tulevat toimimaan ilman ajanvarausta. Prismojen yhteyteen avattavissa parturi-kampaamoissa on helppo asioida kauppaostosten yhteydessä.

  • Rimmaamo on parturi-kampaamo, joka toimii ilman ajanvarausta. Kauppareissun yhteydessä voi poiketa vaikkapa leikkauttamaan hiukset, kestovärjäyttämään kulmat tai föönauttamaan sateen kasteleman tukan edustuskuntoon. Rimmaamossa keskitytään 15–45 minuuttia kestäviin palveluihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme hetken rentoutusta ostosreissun yhteydessä, kertoo ryhmäpäällikkö Tarja Koponen.

Molemmat yksiköt avataan 1.10.2021. Parturi-kampaamoista kertyy Bonusta samalla tavalla kuin Prismasta tai S-marketista, parhaimmillaan 5 % ostoista.

www.rimmaamo.fi avautuu pian!