Pielavedelle uusi S-market


9.1.2020

Pielaveden uuden S-marketin rakentaminen aloitetaan tammikuun aikana. Uusi myymälä tulee tarjoamaan entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman. Tuotevalikoimassa on otettu huomioon alueen asiakasomistajien sekä kesäasukkaiden valikoimatoiveet. Valikoima kasvaa nykyisestä reilulla 2 500 uudella tuotteella.

 

Energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi myymälä

Uusi myymälä on valmistuttuaan energiaa- ja ympäristöä säästävä nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, aurinkopaneelit ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, joita myymäläuudistuksessa tehdään, kuvailee vähittäiskaupan toimialajohtaja Juha Riikola.

 

Uuden S-Marketin kokonaisenergiansäästö verrattuna entiseen on lähes 50 prosenttia. Myymälän jätteiden kierrätystä helpotetaan ja tehostetaan edelleen. Myös asiakkaiden käyttöön tulee omaa kierrätyspiste. Sähköautojen lataukselle tulee myös omat latauspaikat. Varastotilat tulevat vastaamaan nykyistä tarvetta.

 

Nykyaikaisempi ilme

Uudessa myymälässä raikas yleisilme.

Uuden myymälän ilme on avara ja nykyaikainen. Myymälän värimaailma noudattelee skandinaavista, hillittyä linjaa, toteaa Riikola.

Uutena myymälään tulee myös pikakassat. Kaupan palvelujen lisäksi myymälästä löytyvät myös Veikkaus ja pakettiautomaatti.

Rakennettava myymälä parantaa Pielaveden päivittäistavarakaupan palveluja nykyaikaisen myymälän ja laajemman valikoiman myötä, toteaa Riikola.

 

Investointi maksaa kokonaisuudessaan 3,3 miljoonaa euroa. S-Market Pielavesi työllistää investoinnin jälkeen noin 12 henkilöä.

Uuden marketin avajaisia Pielavedellä vietetään kesällä 2020.