PeeÄssän joululahjoitukset


7.12.2022

PeeÄssä on mukana S-ryhmän yhteisessä joululahjoituksessa, jossa S-ryhmän ruokakaupat tukevat tänäkin vuonna keräystä 40 000 euron lahjoituksella. Tämän lisäksi S-ryhmä tukee Hyvä Joulumieli- ja Hope-keräyksiä, joissa toteutetaan vähävaraisten lasten ja nuorten joululahjatoiveita. S-ryhmän ruokakauppojen 40 000 euron rahalahjoituksen lisäksi moniin Prismoihin on järjestetty keräyspisteitä, jonne asiakkaat voivat tuoda omia lahjoituksiaan.

 

PeeÄssän perinteiset omat joululahjoitukset annetaan tänä vuonna kahteen eri kohteeseen.

SOS Lapsikylän Mummun ja Vaarin Tupa 2000 euroa

Mummun ja Vaarin Tupa on ylisukupolvinen kohtaamispaikka heikommassa asemassa oleville lapsiperheille.  Tupa on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja vapaaehtoisille ikäihmisille. Toiminnassa lapsiperheet ja vapaaehtoiset varamummut ja -vaarit kohtaavat viikoittain yhteisen, maksuttoman lämpimän aterian äärellä. Toiminta on ammatillisesti ohjattua ja siitä vastaa SOS-Lapsikylän työntekijä. Toimintaa kohdennetaan yhteistyössä mm. kaupungin sosiaalipalvelujen, asukastoiminnan ja neuvolapalvelujen kanssa. Toiminta aloitetaan ensi vuonna Kuopiossa.

 

Seurana Oy Kummivanhustoiminta 3650 euroa

Jatkamme viime vuonna alkanutta kummivanhus toimintaa mahdollistamalla kummivanhukselle ja hänen Seuralaisellaan myös ensi vuonna merkitykselliset ja viikoittaiset kohtaamiset. Kohtaamiset ovat yhteistä aikaa vanhuksen toiveiden mukaan.

Yhteisen hetken voimme käyttää muun muassa:

  • Seurusteluun kiireettä
  • Ulkoiluun
  • Asioilla käyntiin (saattaja-apuna mm. kaupassa, kirkossa, hautausmaalla, kirjastossa, kahvilassa, kauppahallissa, KELAssa jne.)
  • Kotiliikuntaan
  • Ruuanlaittoon ja leipomiseen
  • Valokuvien katseluun

 

HYVÄÄ JOULUA!