PeeÄssä avaa ravintoloitaan


Avaamme ravintoloitamme 1.6.2020 alkaen.

25.5.2020

Suomen hallituksen 19.5.2020 julkaisemien linjausten mukaisesti Osuuskauppa PeeÄssä avaa suljettuina olleita ruokaravintoloitaan seuraavasti:

1.6.2020 avautuvat:

Coffee House Sokos, Presso Sokos, Hesburger Sokos, Presso Prisma Kuopio, Buffa Prisma Kuopio, Presso Ykkösrasti, Wanha Satama, Hurman terassi, Rosso Varkaus ja Rosso Iisalmi

5.6.2020 avautuvat:

Tahkon PizzaBreikki ja Hesburger Tahko avautuvat 5.6. hotellin avautuessa.

24.6.2020 avautuvat:

Presso Prisma Iisalmi ja Buffa Prisma Iisalmi. Yksiköt on olleet kevään aikana uudistustöiden kohteena ja avautuvat jälleen 24.6.2020.

Frans&Sophie Kuopion osalta ja Tahko Hillsiden osalta tarkastelemme mahdollisuutta avaukseen majoittujamäärien noustessa kesän kuluessa. Tämän hetkinen arvio avauksille 1.7.2020 mennessä.

Pub – ja terassiravintoloiden osalta Pikku Pietarin Pub, O’Nelly’s Irish Bar, Apteekkarin Sky ja Apteekkarin Pub sekä Hophaus avaavat ovensa myös 1.6.2020 alkaen. Apteekkarin Club pidetään näillä näkymin suljettuna toistaiseksi.

– Palautamme vähittäiskaupassa maaliskuun lopulta asti työskennelleitä ravintolaosaajiamme takaisin ravintolayksikköihimme tässä vaiheessa vajaat 200 henkeä. Kauppaan jää alkukesälle tai koko kesäksi vielä vajaa 100 tekijäämme. Kaikkien anniskelua tarjoavien ravintoloiden aukioloaikoja on supistettu poikkeustilasäännösten mukaisiksi. Anniskelu ravintoloissa loppuu klo 22 ja anniskeluravintolat sulkeutuvat klo 23. Asiakaspaikkamäärät ovat suhteutettu ohjeiden mukaisiksi. Ravintoloissa on erikseen ohjeistuksia asiakkaille turvaväleistä, hygieniapisteitä sisääntuloissa ja henkilöstö toimii hygieenisyyden ja asiakas- ja tuoteturvallisuuden eteen. Buffet -ruokailun rajoitukset on huomioitu ja meillä henkilökunta hoitaa asiakkaan puolesta annostelun ruoan ja juoman osalta näissä toimipisteissä. Tuomme kokeeksi myös digitaalisia palveluja muutamien anniskeluravintoloidemme oville ja baaritiskeille, jossa sekä asiakas että henkilökuntamme kätevästi näkee jo tilassa oleskelevien asiakkaiden määrän reaaliajassa. Ravintolaväkemme tekee kaikkensa, että asiakkailla on puolestamme turvallista asioida hyvän ruoan ja juoman parissa, kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen


Lisätietoja:
toimialajohtaja Ville Puustinen, 044 719 7996