NA ZDRAVÌ -Tsekkipubi Hospoda Koza avataan kauppahallin kellariin


18.8.2021

Osuuskauppa PeeÄssä avaa syyskuussa Tšekkipubin, Hospoda Kozan ravintola Hurman tilalle Kuopion Kauppahallin kellariin kauppakadulle.

  • Pubin miljöö ammennetaan useista vanhoista, perinteisistä tsekkiläisistä oluttuvista. Illanviettoa säestää karaoke. Kattavan kappalevalikoiman sekä erinomaisen äänentoiston ansiosta Koza on karaoken ystävien uusi ykköspaikka Kuopiossa. Perjantai- ja lauantai-iltoina paikalla on ammattitaitoinen karaokejuontaja. Myös rauhallisempi illanvietto onnistuu mukavassa seurassa vaikkapa pelejä pelaillen. Ja tuleepa tilaan myös varattava karaokekabinettikin vaikka yrityskäyttöön tai yksityistilaisuuksia varten, lupaa ryhmäpäällikkö Mikko Rosendahl.

Hospoda Koza toimii maineikkaan Kozel Tšekkipanimon näyteikkunana ja ainoana brändibaarina Suomessa. Kozel on maailman tunnetuin tšekkiläinen olut. Panimon kaksi tunnusomaista lageria, Kozel Premium ja Kozel Dark ovat haalineet yli 100 palkintoa ja tulevat tietenkin näyttävästi esille muiden kiehtovien Itä- ja Pohjois-Euroopan oluiden kanssa.

  • Meidän täydellinen kaatomme Tšekkioluille on perinteinen tšekkiläinen ”Hladinka” -tyylinen kaato. Se on täysi lasi olutta, jonka pinnalla on kolme sormen verran kermaista vaahtoa tuoreuden ja maun sulkemiseksi. Myös erikoisemmat tarjoilutavat Kozeleille, kuten kahviloista tutumpaa kanelitaidetta tai hunajakuorta olutlasiin saavat meillä jalansijaa ensimmäisinä Suomessa, kertoo ravintolapäällikkö Arto Hujanen.

Uusi ravintola tulee työllistämään 6 henkeä. Rekrytoinnit ravintolaan aloitetaan elokuun aikana. Ravintola tulee alkuun olemaan auki keskiviikosta lauantaihin. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 130. Ravintolan muutostöistä vastaa Kuopiolainen Rakennus Hirvonen Ky.

 

Lisätietoja:

Mikko Rosendahl, ryhmäpäällikkö, p. 050 406 9636, mikko.rosendahl@sok.fi

Arto Hujanen, ravintolapäällikkö, p. 044 719 7994, arto.hujanen@sok.fi