Kokous- ja tapahtuma/juhlatilat Kuopiossa


12.9.2018

Kuopion legendaarisessa Puikkarissa, tuhansien tapahtumien talossa, toiveenne toteutukoon!

Lausu ääneen meille toiveesi – me toteutamme!

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla vaikka show-esityksistä nauttien. Vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa.

Talomme omat timantit, henkilökuntamme poikki Puikkarin, ovat toteuttamassa toiveenne ja apuna koko tilaisuutenne ajan. Keittiömme ammattilaiset loihtivat kokoustarjoilut päiväänne kauden makuja kunnioittaen. Laadukas ja runsas kokouslounas, raikkaat hedelmät ja herkkusuille pientä makeaa – kaikki onnistuu pienistä tilaisuuksista suurempiin juhlatilaisuuksiin.

Puikkarissa voit aistia Kuopion ja Puijonsarven historiaa modernilla otteilla. 1870-luvulla alun perin rakennetun ent. Seurahuoneen, nykyisessä kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa on haluttu vahvasti nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta.  Puikkari hehkuu Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Vi­sio­na­ry De­sign Part­ners Hel­sin­gin Jaana Ek­ma­nin lu­moa­va kä­sia­la näkyy Puik­ka­rin ta­pah­tu­ma- ja juh­la­ti­lois­sam­me sa­moin kuin vas­taa­no­tos­sa, Lob­bys­sa sekä sau­na­maa­il­mas­sam­me.