Asiakkaiden tuotetoiveet esiin! Uusi palvelu helpottaa tuotetoiveiden esittämistä S-market-myymälöihin PeeÄssän alueella


15.4.2021

S-marketeissa on aina voinut esittää tuotetoiveita myymälässä, mutta nyt toiveiden esittäminen tehdään entistäkin helpommaksi uudella Sinuntoive-palvelulla. Sinuntoive on osa S-markettien tavoitetta tarjota entistäkin paremmin paikallisesti osuvia valikoimia kunkin myymälän asiakkaiden tarpeisiin.

Sinuntoive-palvelussa tuotetoiveita varten on luotu oma verkkosivu sinuntoive.fi helpottamaan toiveiden esittämistä. Lisäksi toteutettuja toiveita merkataan myymälöissä entistä selkeämmin. Sinuntoive on palvelu, jossa asiakkaat voivat esittää tuotetoiveita S-marketin valikoimaan. Toiveet ovat myymäläkohtaisia ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

  • Palvelun taustalla on S-marketin tahtotila vastata myymäläkohtaisesti lähialueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Tavoitteena on tuoda kaupan hyllyyn toiveita, jotka sitten myyntimäärien perusteella pystytään myös pitämään valikoimassa. Datan avulla pystymme hyvin ennustamaan, onko toivotulle tuotteelle juuri ehdotetussa myymälässä kysyntää. Asiakkaat kun kaipaavat hyvinkin eri asioita toimialueemme eri puolilla, kertoo vähittäiskaupan toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen.

Sinuntoive-palvelua on pilotoitu reilun vuoden ajan muutamissa S-marketeissa eri puolilla Suomea. Nyt Sinuntoive on käytössä kaikissa PeeÄssän alueen S-marketeissa.

  • Toivomme, että asiakkaat ottavat Sinuntoiveen innolla käyttöön. Vaikka tunnemmekin kunkin alueen asiakastarpeet hyvin, on aina mielenkiintoista kuulla mitä erityistoiveita asiakkailla saattaisi olla. Verkkopalvelun lisäksi meitä saa tuttuun tapaan myös jututtaa myymälöissä ja esittää tuotetoiveita henkilökunnalle – kuten ennenkin, muistuttaa Ruotsalainen.