Kauppa jonka sinä omistat


Kauppa, jonka sinä omistat

Osuuskaupan omistavat asiakasomistajat, siten myös sinä voit omistaa yhden osuuden osuuskaupastasi. S-ryhmän alueellisesti toimivien osuuskauppojen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Eduista tärkein on S-ryhmän palvelujen käytöstä palkitseva Bonus.

S-ryhmän osuuskaupat hyödyttävät sinua ja muita asiakasomistajia jatkuvasti kehittyvinä palveluina ja rahanarvoisina etuina kaikkialla Suomessa. Sinulla on mahdollisuus saada osasi myös osuuskaupan tuloksesta osuusmaksun korkona tai ylijäämänpalautuksena. Suurin osa osuuskaupan tuloksesta jää aina lähiseudulle sen elinvoimaa ylläpitämään ja kehittämään.

Osuuskauppa PeeÄssä on maakunnallinen palveluyritys Pohjois-Savossa ja yksi maakuntamme suurimmista yrityksistä. Olemme osuustoiminnallinen yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli asiakasomistajat. Asiakasomistajia meillä on jo yli 124 000. Tehtävänämme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille.

Harjoitamme marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemuskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa 19 kunnan alueella. Toimialueellamme on 80 toimipaikkaa. Liikevaihtomme oli yli 720 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Menestyksemme perustuu kannattavaan liiketoimintaan sekä osaavaan henkilökuntaan. Sitä ei kuitenkaan olisi olemassa ilman asiakasomistajia ja heidän sitoutumistaan palveluidemme käyttämiseen. Omalla työllämme pyrimme rakentamaan jäsentensä ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Paikallisuus ja maakuntamme kehittyminen on meille tärkeä asia.

Arvojemme mukainen toiminta tulee näkyä kaikessa toiminnassamme: johtamisessa, asiakaspalvelussa sekä yhteistyössä.

#tunteella #yhdessä #toimeliaasti #ylpeästi

Tarjontaa joka tarpeeseen

S-ryhmän osuuskaupan perustarjontaa on marketkauppa, jota edustavat Prismat, S-marketit, Salet ja Alepat sekä ruoan verkkokaupat S-kaupat.fi. Markettien lisäksi käytössäsi ovat mm. ABC-liikennemyymälät, ravintolat, hotellit, Sokos-tavaratalot, Prisma Raudat ja S-Pankki.

Ja tässä vain osa.

Osuuskauppa on merkittävä työllistäjä

Osuuskaupat ovat usein paikkakuntansa merkittävimpiä työllistäjiä. Ne ovat osa S-ryhmää, joka kaupparyhmänä on Suomen suurin yksityinen työnantaja.

Osuuskauppasi vaaliaikataulu

Osuuskauppavaalit eli osuuskaupan edustajiston vaalit järjestetään joka neljäs vuosi.