Kauppa jonka sinä omistat

Kauppa, jonka sinä omistat

Osuuskaupan omistavat asiakasomistajat, siten myös sinä voit omistaa yhden osuuden osuuskaupastasi. S-ryhmän alueellisesti toimivien osuuskauppojen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Eduista tärkein on S-ryhmän palvelujen käytöstä palkitseva Bonus.

S-ryhmän osuuskaupat hyödyttävät sinua ja muita asiakasomistajia jatkuvasti kehittyvinä palveluina ja rahanarvoisina etuina kaikkialla Suomessa. Sinulla on mahdollisuus saada osasi myös osuuskaupan tuloksesta osuusmaksun korkona tai ylijäämänpalautuksena. Suurin osa osuuskaupan tuloksesta jää aina lähiseudulle sen elinvoimaa ylläpitämään ja kehittämään.

Tarjontaa joka tarpeeseen

S-ryhmän osuuskaupan perustarjontaa on marketkauppa, jota edustavat Prismat, S-marketit, Salet ja Alepat sekä ruoan verkkokaupat S-kaupat.fi. Markettien lisäksi käytössäsi ovat mm. ABC-liikennemyymälät, ravintolat, hotellit, Sokos-tavaratalot, Prisma Raudat ja S-Pankki.

Ja tässä vain osa.

Osuuskauppa on merkittävä työllistäjä

Osuuskaupat ovat usein paikkakuntansa merkittävimpiä työllistäjiä. Ne ovat osa S-ryhmää, joka kaupparyhmänä on Suomen suurin yksityinen työnantaja.

Osuuskauppasi vaaliaikataulu

Osuuskauppavaalit eli osuuskaupan edustajiston vaalit järjestetään joka neljäs vuosi.