Avoimet työpaikat


Haemme PeeÄssälle majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupan toimialajohtajaa

Toimialajohtajana vastaat PeeÄssän majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupan liiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu vastuualueesi kokonaisvaltainen ohjaus ja jatkuva kehittäminen. Olet vahva toimeenpanija, inhimillinen ihmisten johtaja ja intohimoinen toimialan sekä johtoryhmän jäsenenä koko osuuskaupan kehittäjä.

 

PÄÄVASTUUALUEET:

• Osuuskaupan merkittävän palveluliiketoiminnan tuloksellinen johtaminen majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupassa sekä tapahtumatuotannossa – suurimpina tapahtumina vuosittaiset Kuopio Wine Festival ja Tahko Oktoberfest. Vastuualueen liikevaihtotavoite on kuluvana vuonna noin 160 milj. €.• Koko osuuskaupan operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen osallistuminen: kokonaisuuden edun ymmärtäminen sekä sisäisen ja ulkoisen yhteistyön ja vuorovaikutuksen kehittäminen.• Alueen matkailupotentiaalin kehittäminen ja hyödyntäminen eri vaikuttajafoorumeissa ja verkostoissa yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa ja osana S-ryhmää.

UUDELTA TOIMIALAJOHTAJALTA EDELLYTÄMME

kokemusta ja näyttöjä ihmisten johtamisesta ja tuloksellisesta majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupan, tai muun suuren kokoluokan palveluliiketoiminnan johtamisesta. Olet johtajana innostuva ja innostava tunnelmanluoja ja heimohengen nostattaja, jonka osaamisaluetta ovat myös talouden tunnusluvut ja kannattavan kasvun aikaan saanti. Tehtävässä onnistuaksesi sinulta tulee löytyä aitoa intoa mitata omaa onnistumistasi niin myynnin, tuloksen kuin NPS:n ja eNPS:n kautta. Et jää historiasi vangiksi vaan suuntaat energiasi tähän päivään ja tulevaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus, erinomaiset yhteistyötaidot, toimeenpano- ja kehittämiskykyä sekä kykyä vaikuttaa ja verkostoitua monitahoisesti. Sinulla on osuuskauppamme arvoihin #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi #yhdessä ja kulttuuriin sopivat johtamistaidot ja -tavat. Edellytämme sinulta toimialajohtajana myös pitkäjänteistä sitoutumista tehtävään ja toimialueeseemme.

TARJOAMME SINULLE

mielenkiintoista näköalapaikkaa, mittavasti uudistetun ja uudistuksen alla olevan toimipaikkaverkoston, kyvykkään organisaation johdettavaksesi, ja mahdollisuutta edelleen kehittää alueen merkittävimmän palvelualojen yrityksen tulevaisuutta. Lisäksi saat Suomen parhaiksi mainitut S-ryhmän ja Osuuskauppa PeeÄssän henkilöstöedut käyttöösi.

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa.

Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään linkin https://www.boyden.com/cv/index.html kautta 11.7.2023 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten torstaina 29.6. klo 13-15 ja keskiviikkona 5.7 klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.