Vehmersalmelle rakennetaan uusi Sale


16.8.2019

Sale Vehmersalmen rakentaminen aloitetaan syksyn aikana. Uusi myymälä tulee tarjoamaan entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman. Tuotevalikoimassa on otettu huomioon alueen asiakasomistajien ja kesäasukkaiden valikoimatoiveet. Valikoima kasvaa nykyisestä 1500 uudella tuotteella.  

 

Energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi myymälä

Uusi myymälä on valmistuttuaan energiaa- ja ympäristöä säästävä, nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, aurinkopaneelit, maalämpö ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, joihin myymäläuudistuksessa tähdätään, kuvailee vähittäiskaupan toimialajohtaja Juha Riikola.

 

Uuden Salen kokonaisenergiansäästö verrattuna entiseen on lähes 50 prosenttia. Myymälän jätteiden kierrätystä helpotetaan ja tehostetaan edelleen. Varastotilat tulevat vastaamaan nykyistä tarvetta.

 

Nykyaikaisempi ilme

Uudessa myymälässä raikas yleisilme.

Uuden myymälän ilme on avara ja nykyaikainen. Myymälän värimaailma noudattelee hillittyä linjaa, toteaa Riikola.

Uutena myymälään tulee myös kahvi ja paistopiste. Kaupan palvelujen lisäksi myymälästä löytyvät myös Veikkaus ja pakettiautomaatti.

Rakennettava myymälä parantaa Vehmersalmen päivittäistavarakaupan palveluja nykyaikaisen myymälän ja laajemman valikoiman myötä, toteaa Riikola.

 

Investointi maksaa kokonaisuudessaan 2,2 miljoonaa euroa. Sale Vehmersalmi työllistää investoinnin jälkeen noin 12 henkilöä.

Uusi Sale Vehmersalmen avajaisia vietetään keväällä 2020 kun kaikki on valmista. Uuden Salen valmistuttua vanha Sale kiinteistö puretaan. Toiminta jatkuu nykyisessä kiinteistössä uuden myymälän avaukseen saakka.