Uudistuksia S-ryhmän hotelleissa


1.11.2017

S-ryhmän hotelliverkosto uudistuu. Vantaan Break Sokos Hotel Flamingoon on tulossa 232 uutta huonetta ja hotellit Kuopiossa ja Jyväskylässä ovat kokeneet ison muodonmuutoksen. Nurmeksessa asiakkaita ihastuttaa uusi kylpylä Turkuun saadaan ensi vuonna Solo-hotelli.

 

Kalevalainen kylpylä Bomballe

Break Sokos Hotel Bombaa Nurmeksessa on uudistettu mittavasti. Kesällä hotellissa avautui italialaistyylistä ruokaa tarjoileva Trattoria Pielinen ja elokuussa kylpylä- ja saunamaailma Spa Bomba. Niin kylpylässä kuin koko hotellissa teemana on karjalaisuus ja kalevalaisuus. Teemat näkyvät kylpylässä materiaalien karjalaisena kuviointina, kylmän ja kuuman vuorotteluna sekä elämyssuihkuina. Hotellin uudistetun kylpyläosaston altailta aukeaa suora näkymä suomalaiskansalliseen luontomaisemaan Pielisen rannalle. 

 

Jyväskylän Alexandra uudistuu

Original Sokos Hotel Alexandran uudistuksen ensimmäinen vaihe on valmis. Hotellin julkisivu, Jalo Kitchen & Lounge sekä 100 huonetta ovat saaneet täysin uuden ilmeen.

 

Asiakkaat ovat kiitelleet uudistettuja hotellihuoneita niiden tyylikkäästä viihtyisyydestä. Erityiskehuja ovat saaneet uudet vuoteet. Jalo-ravintola täydentyi remontin myötä katetulla talviterassilla. Myös hotelliaamiainen päivitettiin kokonaisuudessaan; nyt aamunsa voi aloittaa viherseinän ääressä tuoretta smoothieta nauttien.

 

Hotellihuoneiden uudistus jatkuu. Myös ravintola Fransmannin liikeidea tulee päivittymään.

 

Break Sokos Hotel Flamingo laajenee

Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Vantaalla sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo laajenee. Nyt rakenteilla olevaan lisäsiipeen tulee 232 uutta hotellihuonetta kolmella eri teemalla.

 

Hotelli saa myös uuden monikäyttöisen tapahtumatilan, joka sopii niin seminaareihin, juhlaviin illallisiin kuin autonäyttelyihin. Uusi elämyksellinen tila täydentää Break Sokos Hotel Flamingon jo ennestään monipuolista tarjontaa kokoustiloista viihdepalveluihin.

 

Turun hotellilegenda muutosten edessä

Ikoninen Hamburger Börs kätkee sisäänsä lämpimiä muistoja ja upeita tarinoita yli sadan vuoden ajalta. Original Sokos Hotel Hamburger Börs palvelee tuttuun tapaan kevääseen 2019 saakka, kunnes toiminta Sokos Hotellina päättyy. Muutos ei vaikuta Original Sokos Hotel City Börsin toimintaan.

 

Luopuminen on myös mahdollisuus uudistua. Turussa Seurahuoneen arvokiinteistön täydellisen uudistus onkin jo aloitettu, ja vanhan hotellin tilalle avautuu uusi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone vuoden 2019 alussa. Lue lisää Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneesta täällä »

 

Pohjolan ruokaperinteitä Radisson Blu Plaza Hotellissa

Helsinkiläisen Radisson Blu Plaza Hotellin ravintolan tarjoama uudistui. Ravintola Plaza Restaurant sijaitsee edelleen hotellin uniikissa historiallisessa rakennuksessa, jonka tarina täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Uudistunut ravintolaelämys esittelee pohjoisen makuja ja pohjoismaista ruokakulttuuria. Menu rakentuu modernin ruoka-ajattelun sekä klassikkoherkkujen ympärille.

 

Bistro Manu on Presidentin mestarillinen ravintola

Uudistuvan Original Sokos Hotel Presidentin elokuussa avautunut Bistro Manu palvelee vieraita mestarin otteella. Manuun tullaan viinilasilliselle ja pikku purtavalle, lounaalle tai pidemmän kaavan illalliselle. Menu koostuu klassisesta valikoimasta suosittuja annoksia vuohenjuustosalaatista pippuripihviin ja punajuuriloheen.

 

Viihtyisä ravintola on avoinna joka päivä. Helsinkiläishotellin toisessa kerroksessa olevasta ravintolasta löytyy myös kaksi kabinettia pienimuotoisiin kokouksiin ja juhliin.