Urapolulla Jetta Pöyhönen


1.2.2021

  • Ikä: 32
  • Koulutus: yo-merkonomi, PeeÄssän esimiesvalmennus
  • Nykyinen työpaikka: S-market Vuorela

 

”Olen ollut PeeÄssässä töissä lähes 16 vuotta. Olen päässyt tekemään monenlaista ja etenemään urallani toivomallani tavalla. Matkan varrella on koko ajan vahvistunut se ajatus, että tämä on minun juttuni.

Työurani alkoi Prismasta, johon menin lukioaikana kiireapulaiseksi. Tein töitä ilmeisesti ihan napakasti, koska minulle tarjottiin pidempiaikaista sopimusta käyttötavaraosastolla. Täysi-ikäiseksi tultuani pääsin palvelemaan asiakkaita myös kassalle.

Prismasta siirrryin Sokokselle, joulupakettien tekemisen kautta naisten pukeutumiseen. Äitiysloman jälkeen opiskelin yo-merkonomiksi. Minulla oli jo vuosien työkokemus, mutta piti saada tutkinto käteen. Valmistuttuani siirryin Sokoksen kioskiin, jolloin asiakaspalvelutehtäviini sisältyivät myös S-Pankki- ja asiakasomistaja-asiat.

Olin todella onnellinen, kun minut valittiin PeeÄssän esimiesvalmennukseen. Pääsin tutustumaan päivittäistavarakauppaan S-marketeissa ja Saleissa, ruohonjuuritasolta aloittaen. Esimiestehtävät aloitin Sale-myymälöistä. Pari vuotta sitten siirryin Vuorelan S-marketiin toteuttamaan työryhmäni kanssa myymälän suurta uudistusta.

Kun hoidan työni hyvin sekä kehitän itseäni opiskelemalla ja työssä oppimalla, uskon saavani tulevaisuudessa vielä monta mielenkiintoista haastetta PeeÄssässä.”