Urapolulla marketpäällikkö Riku Korhonen


23.3.2022

  • Ikä: 32
  • Koulutus: tradenomi, S-ryhmän esimiesvalmennus
  • Nykyinen työpaikka: S-market Pielavesi

”Työurani S-ryhmässä alkoi Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta ja Kiteen S-marketista. Olin alkuun kesäharjoittelijana, jolloin ensimmäinen työtehtäväni oli pitää pullohuone siistinä ja maito- ja lihahylly täytenä. Kesäpestin jälkeen olin samassa paikassa myyjänä lukiovuosina opiskelun ohessa sekä armeijan jälkeen.

Kuopioon muutin opiskelemaan tradenomiksi, hain töitä PeeÄssästä ja pääsin Kuopion keskustan S-marketiin. Tein myyjän töitä opiskelun ohessa, pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Opiskeluun kuuluvan harjoittelun kävin suorittamassa PeeÄssän konttorilla, jossa työskentelin valmistuttuani taloushallinnon töissä. Kentälle asiakkaiden pariin palasin vuonna 2015, kun minut valittiin apulaismarketpäälliköksi keskustan S-marketiin.

Vuonna 2017 hain ja pääsin esimiesvalmennukseen, jonka aikana sain muun muassa tehdä Tervossa Sale-päällikön sijaisuuden. Sen jälkeen tie vei päälliköksi Linnanpellon Saleen ja Varpaisjärven S-marketiin. Viime kesästä lähtien olen ollut marketpäällikkönä Pielaveden S-marketissa. Kaikista eri tehtävistä olen saanut arvokasta kokemusta ja kartuttanut osaamistani, jota olen tarvinnut urallani.

Haaveilin jo lukioaikana Kiteellä marketpäällikön tehtävästä. Nyt tuo haave on PeeÄssässä toteutunut.  Kaupan esimiestehtävät ja nykyaikainen kaupankäynti on juuri sitä, mitä haluan tehdä tulevaisuudessakin. Nautin todella paljon työstäni, jossa voin aina kehittyä paremmaksi. On myös täysin selvää, että haluan tehdä töitä PeeÄssässä, joka on vastuullinen ja vakaa työnantaja, tarjoten hyvät etenemismahdollisuudet ja urakehityksen niille, jotka sitä todella haluavat.

Kaupan työ on tiimityötä. Pielaveden S-marketin työryhmämme saavutti viime vuoden osalta ykköstilan S-ryhmän valtakunnallisessa kehittämisohjelmassa, joka kantaa nimeä Laadun kolmiloikka. 440 S-marketin joukosta nousimme kärkeen erilaisten asiakastyytyväisyyttä, saatavuutta ja laatua arvioivien mittareiden yhteistuloksissa. Olen vilpittömän ylpeä omasta S-marketistamme ja kaupan alan todellisista ammattilaista koostuvasta työporukastani.”