Urapolulla HR-asiantuntija Sari Korkala


10.2.2021

  • Ikä: 46
  • Koulutus: hotelli- ja ravintola-alan esimiestutkinto, baarimestarin erikoisammattitutkinto, ammatillisen opettajan pätevyys, restonomi
  • Nykyinen työpaikka: PeeÄssän konttori

 

”Työskentelen PeeÄssän konttorilla osuuskaupan henkilöstöasioihin keskittyvässä HR-tiimissä. Keskeisin tehtäväni on vastata koko PeeÄssän rekrytoinnista ja perehdytyksestä yhteistyössä toimipaikkojen päälliköiden kanssa. Toimenkuvaani sisältyy myös paljon muuta, henkilöstön koulutuksista työsopimusten laatimiseen, palkkojen laskemiseen ja työhyvinvointiin liittyviin asioihin.

PeeÄssässä olen ollut töissä 24 vuotta. Lähes koko sen ajan olen työn ohessa vahvistanut ammattitaitoani opiskelemalla, varmistaen näin uralla etenemisen ja uusien haasteiden saamisen silloin, kun olen niitä kaivannut.

Ensimmäisinä PeeÄssä-vuosinani toimin tarjoilijana Kuopion Rossossa, kesäravintolassamme Wanhassa Satamassa sekä Amarillossa. Etenkin kesät satamassa olivat ikimuistoisia.

Aika nopeasti etenin vuoropäälliköksi, ja pääsin haastamaan itseni myös ravintolapäällikön sijaisena Amarillossa, joka oli jo tuolloin yksi Kuopion suurimmista ruokaravintoloista. Vakituinen ravintolapäällikkyyteni alkoi, kun siirryin luotsaamaan Coffee Housea. Pian vastuulleni siirtyi myös viereinen Hesburger, ja toimin samalla Sokoksen ravintolamaailman päällikön kakkosena.

PeeÄssän HR-tiimiin siirryin viitisen vuotta sitten Amarillon ravintolapäällikön tehtävästä. Kaipasin jotain uutta pitkän ravintolauran jälkeen. Alan vaihtoon minua houkuttivat myös perhe-elämän kannalta mukavammat työajat.

Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen työhöni, joka on mielenkiintoista ja palkitsevaa. PeeÄssä on ollut minulle tavattoman hyvä työnantaja, joka on aina tarjonnut mahdollisuuden, kun olen uusia työtehtäviä kaivannut.”