Urapolulla Aapo Julkunen


1.2.2021

  • Nimi: Aapo Julkunen
  • Ikä: 28
  • Koulutus: kauppatieteiden maisteri, pääaineina laskentatoiminta ja rahoitus sekä S-ryhmän S-Trainee -valmennus
  • Nykyinen työpaikka: S-market Puijonlaakso

”Pääsin yliopisto-opintojeni loppusuoralla vuonna 2018 S-Trainee-valmennukseen, joka on S-ryhmän oma koulutusohjelma johto- ja asiantuntijatehtäviin tähtääville. Valmennuksen alkuvaiheessa ehdin työskennellä kolmessa S-marketissa ja yhdessä Sale-myymälässä, ennen kuin minulle tarjottiin kolmen kuukauden jälkeen mahdollisuus aloittaa marketpäällikkönä Puijonlaakson S-marketissa. Tämä tapahtui kuulemma ennätysajassa, mikä tuntui tietysti hienolta. Tartuin tilaisuuteen ja lupasin olevani luottamuksen arvoinen.

Tavoitteenani on uusien haasteiden kautta jatkuva kehittyminen ja katkeamaton urakehityksen käyrä PeeÄssässä. En ole ensisijaisesti kiinnostunut lähtemään muualle Suomeen. Prioriteettina on pysyä Pohjois-Savossa, jossa ovat juureni.

PeeÄssän koen todella dynaamiseksi, paljon mahdollisuuksia tarjoavaksi työnantajaksi. Meillä on vahva yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki. Intohimoni on yhdessä työkavereideni kanssa kehittää entistä parempaa vähittäiskauppaa asiakasomistajillemme.”