Uotisen Jorman Kuopion koti


6.2.2019

Meillä Puikkarissa Kuopio Tanssii ja Soin Jorma on kanssamme 365 päivää vuodessa!

Jugend-rakennuksen uniikin junior suiten on suunnitellut Kuopio Tanssii ja Soi – festivaalin karismaattinen taiteellinen johtaja Jorma Uotinen.

Olemme saaneet Jorman vieraaksemme liki kahdenkymmenen vuoden ajan huoneeseemme 357. Tämä kulmahuoneisto on Jormalle kuin oma koti, koska sieltä löytyy hänen rakastamansa elementit; leveät ikkunalaudat, korkeat huoneet ja näkymä Snellmaninpuistoon.

Vuonna 2017 saimme Jorman luomaan ”Kuopion kotinsa” sisustuksen omakseen. Jorma on luonut tyylikkään suiten hänen lempiväreillään puhtaalla valkealla, punaisella sekä mustalla. Taiteilijaa itseään lainataksemme: ”Ei huono! Linjakasta liitoa ja liioittelematonta eleganssia!”

Jorman mielestä parasta meillä Puikkarissa on poikki Puikkarin väki sekä hyvin haudutettu aamupuuro. Jorman terveiset kuulet meidän poikki Puikkarin videolta tästä.

Kuopio Tanssii ja Soi juhlii 51. vuotista tarinaansa 10-16.6.2020. Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin kansainvälinen tanssitaidefestivaali avaa seuraavan puolivuosisadan uuden taiteellisen johtajan, Riku Lehtopolun johdolla.