Turkuun avautui kaksi uutta hotellielämystä


1.4.2019

Uusin Solo-hotelli on helmi Turun hotellikentässä
 
Huhtikuun 1. avautunut Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on yllätyksellinen hotellielämys keskellä Turkua. Iloisella kaksikymmentäluvulla ensi kerran avautunut hotelliklassikko on tuotu nyt tyylikkäästi tähän päivään.
”Olemme halunneet luoda Turun majoitustarjontaa täydentävän ylellisen ja hauskan hotellin, joka tarjoilee vieraille paljon elämyksiä ja yllättäviäkin yksityiskohtia.”, kertoo hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata. 
 
Turun Seurahuoneella on 140 aistikasta huonetta, lähiruokaa ja sosiaalista syömistä painottava ravintola Gunnar Eatery & Bar, sauna, kuntosali sekä kokoustilat Coco, Bellini, Ella ja Mimosa. Kasvavaa soolomatkailijoiden joukkoa viehättävät hotellin yhden hengen huoneet.
 
 
Original Sokos Hotel Wiklund osa isompaa viihtymiskeskusta 
 
Maaliskuussa avautunut Original Sokos Hotel Wiklund on raikas vaihtoehto kaupunkikulttuuria rakastavalle matkailijalle, joka haluaa asua keskellä kaupunkia. 
 
Wiklundin viihtymiskeskuksessa saman katon alta löytyy niin hotelli, runsas ravintolatarjonta, innostavat kokoontumistilat kuin mahdollisuus hemmotteleviin hoitoihin. Koko komeuden kruunaa Walo Rooftop Bar, kaupungin ensimmäinen kattobaari.
 
Original Wiklundilla on 112 huonetta, erikoisuutena neljän huoneen kokonaisuus, jonka voi väliovia avaamalla yhdistellä 22 hengen majoitustilaksi.
 
 
 
Tutustu hotelleihin: