Tiina Tolvanen PeeÄssän henkilöstöjohtajaksi


7.11.2022

Osuuskauppa PeeÄssän uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu MMM Tiina Tolvanen. Tiina siirtyy vuoden vaihteessa PeeÄssälle Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta, jossa hän toimii tällä hetkellä johtoryhmän jäsenenä, palveluliiketoimintojen toimialajohtajana sekä PK Terveyden toimitusjohtajana.

  • Henkilöstöjohtajan tehtävä kiinnosti laajasti sekä S-ryhmän sisällä että ulkopuolella ja valintaa päästiin tekemään jopa yli sadan potentiaalisen ehdokkaan joukosta. On ilo saada Tiina vahvistamaan PeeÄssän joukkuetta juuri nyt, kun lähdemme yhteiselle matkalle kohti parhaan elämän edelläkävijyyttä, kertoo PeeÄssän toimitusjohtaja Mikko Junttila.

Tiinalla on laaja kokemus eri toimialoilta ja tehtävistä myös S-ryhmän ulkopuolelta. Hän aloittaa henkilöstöjohtajana PeeÄssällä 1.1.2023.

  • Tällä hetkellä päällimmäisenä tunteena on syvä kiitollisuus PKO:n ja PK Terveyden työkavereita kohtaan. S-ryhmäläisittäin uusien liiketoimintojen parissa olemme tehneet uudisraivaajan uskoa, rohkeutta ja sinnikkyyttä vaativaa työtä ja monin mittarein siinä yhdessä olemme myös onnistuneet.  Vaikka läheisiksi käyneiden tiimien ja tuttujen asiakasomistajien jättäminen on haikeaa, on toiminta nykyisellä vastuualueellani saatu sille mallille, että siitä on nyt muiden hyvä jatkaa kehittämistä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön kanssa. Samalla tässä tunnen kuplivaa iloa siitä, että pääsen Osuuskauppa PeeÄssän joukkueeseen juuri nyt, kun Peeässän uusi, laajaa joukkoa osallistaen kypsytelty strategia, on viimeisiä viilauksia vaille valmis. Valtava määrä asioita on PeeÄssässä kunnossa, mutta itse sytyn etenkin kehittymisen edellyttämien muutosten mahdollisuuksista. Odotan innolla, että pääsen mukaan Parhaan elämän metsästys -matkalle yhdessä peeässäläisten kanssa, kuvaa PeeÄssän tuleva henkilöstöjohtaja Tiina Tolvanen.