Tahkon tislaamo ja ravintola Hophaus Tahko avataan perjantaina 20.11.2020


19.11.2020

Syksyn aikana valmistunut Tahkon tislaamo ja tislaamoravintola Hophaus avaavat ovensa perjantaina 20.11.2020 Klo 16.00.

Break Sokos Hotel Tahkon pihaan laskeutuessa avautuu upea tislaamo- ja ravintolakokonaisuus. Korkea kattoisen katetun terassin isot ikkunat ja tunnelmallinen valaistus houkuttelevat astumaan sisään.

Tahkon keskustan alueelle on syntynyt uusi, ryhdikäs kokonaisuus jonka sisätiloista avautuu näkymä Tahkon rinnealueelle ja tislaamon tuotantotiloihin.

Tunnelmaa ryydittävät kutsuva kantapaikkamainen miljöö, sosiaalisten kohtaamisten synnyttämä puheensorina sekä tietysti taustalla sykkivä musiikki.

Innovatiivisella uteliaisuudella ja vahvalla ammattitaidolla tuotteita sekä palveluita luotsaamassa ovat ravintolapäällikkö Sini Vainikainen ja Tahkon oma tislaamomestari Niko Pöllänen.

”Hotellimme tuotteet ja palvelut laajenevat erittäin mielenkiintoisella tavalla. Tislaamon tuotantotilat tulevat olemaan ehdottoman kiinnostuksen kohde. Järjestämme tislaamokierroksia ja tasting -tilaisuuksia jossa aistitaan niin tuoksuja kuin makuja.

Tämä kokonaisuus on ainutlaatuinen ja todellinen Tahkon kruunu ”  kertoo hotellinjohtaja Anna Hämäläinen.

Olvi on ollut mukana kehittämässä Tahkon aluetta ja tislaamoravintolan ikkunoista nähtävä Sandels -silta on ollut yksi näkyvimpiä Olvin yhteistyöhankkeita alueella.

”On hienoa olla jälleen mukana rakentamassa Tahkon vetovoimaisuutta. Tämä uusi kokonaisuus on herättänyt paljon mielenkiintoa ja olemmekin saaneet positiivisesti ennakkokyselyitä tisleistä. Helsinki Distilling Companyn vahvalla ammattitaidolla voimme taata laadukkaan tuotteen asiakkaillemme”kommentoi aktiivinen Tahkolainen ja  Olvin myyntipäällikkö Ari Ahjolinna.Tuotantotiloissa artesaani tisleiden valmistaminen on alkanut ja päätuotteena on Tahko luomu Gin, joka valmistetaan lähes täysin luomu raaka-aineista. Tahkon tislaamolla aloitetaan myös luomuruisviskin tislaaminen ja oman viskitynnyrin ostaminen mahdollistetaan yrityksille ja kuluttajille. Kyseessä on Suomen ensimmäinen luomu viskitislaamo. Tuotteiden kehityksestä vastaa kansainvälisesti palkittu tislaajamestari Mikko Mykkänen.