Suomen ensimmäinen S-Biili tuo asiakasomistajuus- ja S-Pankkipalvelut PeeÄssän asiakkaiden luokse


17.2.2022

Kiertävä palveluauto S-Biili tuo asiakasomistaja- ja S-Pankki-palvelut pienemmille paikkakunnille, lähemmäksi asiakkaita. Suomen ensimmäinen S-Biili lähtee liikkeelle helmikuun puolivälin jälkeen Osuuskauppa PeeÄssän alueella Pohjois-Savossa. S-Biilin ensimmäinen pysähdyspaikka on S-market Rautalammin pihassa.    

S-Pankki ja S-ryhmä haluavat tehdä pankki- ja asiakasomistaja-asioiden hoitamisesta yhä helpompaa tuomalla palveluita myös pienemmille paikkakunnille kiertävän palveluauton avulla. S-Biilissä palvellaan asiakkaita samoissa asioissa kuin S-ryhmän toimipaikoissa sijaitsevilla Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki-pisteilläkin.  

Palveluautossa voi esimerkiksi liittyä asiakasomistajaksi ja hoitaa päivittäisiä pankkiasioita kuten avata tilin ja verkkopankkitunnukset sekä hakea pankki- tai luottokorttia. Käteistä S-Biilissä ei käsitellä turvallisuussyistä, mutta asiakkaita opastetaan nostojen ja talletusten tekemiseen S-ryhmän kauppojen kassoilla. 

– Kehitämme S-Pankissa jatkuvasti digitaalisia palveluitamme ja helpoiten raha-asioiden hoito onnistuukin S-mobiilissa. Samaan aikaan haluamme mahdollistaa asiakasomistajille myös vaihtoehtoisia tapoja hoitaa raha-asioita. S-Biilissä voikin hyvin poiketa myös kysymässä apua vaikkapa S-mobiilin käyttöön, kertoo myyntijohtaja Markus Lahtinen S-Pankista. 

Ensimmäinen S-Biili otetaan käyttöön Osuuskauppa PeeÄssän alueella Pohjois-Savossa helmikuun puolenvälin jälkeen. Huhtikuun alkupuolella S-Biili lähtee liikkeelle myös Osuuskauppa Keskimaan alueella Keski-Suomessa. Näissä kahdessa osuuskaupassa kerätään kokemuksia ja asiakaspalautteita palveluautojen toimivuudesta. 

Haluamme tarjota henkilökohtaisia asiakasomistajuus- ja S-pankkipalveluita koko toimialueellamme Pohjois-Savossa, paikkakunnan koosta riippumatta. Eri puolilla maakuntaa asuvien asiakkaidemme ei jatkossakaan tarvitse lähteä hoitamaan asiakasomistajuuteen tai S-Pankin asiakkuuteen liittyviä asioita esimerkiksi Kuopion, Iisalmen tai Varkauden Prismaan, koska tuomme palvelut tietoturvallisesti heidän luokseen, PeeÄssän asiakkuuspäällikkö Reetta Innilä kuvailee.  

S-Biili kiertää Pohjois-Savon paikkakunnilla arkipäivisin erikseen julkaistavan aikataulun mukaisesti.  

Palveluauto parkkeerataan kullakin paikkakunnalla S-marketin tai Salen pihaan.  S-Biilin ensimmäinen pysähdyspaikka on Rautalammin S-marketin parkkipaikka perjantaina 18.2.  

Odotamme innoissamme, että pääsemme S-Biilillä tien päälle ja palvelemaan asiakkaitamme uusissa puitteissa. Myymälään pystytettävien väliaikaisten palvelupisteiden sijasta otamme asiakkaat vastaan auton sisälle rakennetussa toimistossa, jossa henkilökohtaisista asioista voidaan puhua asiakkaan kanssa kaikessa rauhassa ja turvallisesti, PeeÄssän kiertävät palveluneuvojat Kaija Hartikainen ja Marika Sarkasuo toteavat.    

Seuraavalla viikolla ajelemme S-Biilillä Varpaisjärvelle, Tervoon ja Juankoskelle. Juttusillemme pääsee vuoronumerolla, jonka saa myymälän aulasta, Kaija Hartikainen opastaa.