Sinulla töissä – Viivi


8.12.2021

Tänään Pyhäjärvellä, huomenna Varkaudessa ja parin päivän päästä Iisalmessa. Viivi Nissinen kiertää yritysten, yhteisöjen ja seurojen edustajien parissa viemässä heille S-Business-asiakkuuden ilosanomaa.

 Viivi Nissinen vastaa puhelimeen auton ratista, oikeaoppisesti handsfree-toimintoa käyttäen.

– Lähdin juuri ajelemaan Kuopiosta kohti Pyhäjärveä, jossa minulla on asiakastapaaminen. Tässä on vajaat pari tuntia aikaa jutella, Viivi vastaa kysymykseen rupatteluhetken sopivuudesta.

Hän on työskennellyt PeeÄssässä parikymmentä vuotta matkailu- ja ravitsemiskaupan erilaisissa tehtävissä, joista viimeiset 10 vuotta esimiestehtävissä ravintoloissa ja Kuopion viinijuhlilla.

– Vireys ja hymy huulilla on pysynyt. Olen saanut jatkuvasti oppia uutta, kehittää itseäni ja tarttua uusiin haasteisiin, Viivi kiittelee.

Viime keväänä hänen toimenkuvansa muuttui jälleen, tällä kertaa tosin poikkeuksellisen paljon.

– Esimieheni ehdotti, että ottaisin hoitaakseni yrityksille, seuroille ja yhteisöille suunnattujen S-Business-palvelujen myynnin PeeÄssän alueella. Eipä tarvinnut pitkään miettiä. Oli todella mielenkiintoista päästä hoitamaan salkkua, jossa ovat kaikki PeeÄssän toimialat, minulle niin tutun matkailu- ja ravitsemiskaupan lisäksi marketkauppa sekä liikennemyymäläkauppa.

Työaika jakautuu noin puolet ja puolet entisen ja uuden työn kesken.

– Hoidan edelleen viinijuhlien sekä muiden tilaisuuksien ja tapahtumien myyntiä. Etenkin Tahkolle haen suuriakin tapahtumia, jotta saamme koko alueelle paljon majoittujia kerralla.

 

Loistava palvelu, jota on ilo myydä

Viivi on hyvä myyjä, sillä hän innostuu asiastaan.

– Mieti nyt, S-Business-asiakas saa ilmaiset kortit maksuvälineiksi ja hyvät ostoalennukset kaikista S-ryhmän palveluista, vapautuu kuittien keräämisestä, eikä maksa mitään kuukausimaksuja. Tämä on niin loistava palvelu, että sitä on ilo myydä, Viivi nauraa.

S-Business-asioiden läpikäymisen rinnalla asiakas saa Viivin kanssa tavatessaan usein monta muutakin asiaa järjestymään.

­– Asiakkailla on monenlaisia tarpeita, hotelliyöpymisistä ryhmäruokailuihin, pikkujoulujen ja tykypäivän pitopaikkaan tai koulutustilaisuuden järjestämiseen. Niihin kaikkiin minulta löytyy hyviä ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Olenpa joskus tilannut asiakkaalle 2 000 litraa polttoöljyäkin, kun asia tuli puheeksi.

– Nautin siitä, että pystyn oikeasti auttamaan ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka helpottavat ihmisten elämää ja säästävät heiltä rahaa satoja, jopa tuhansia euroja. On ollut ilahduttavaa myös nähdä, miten laajasti PeeÄssä ostaa palveluja paikallisilta yrittäjiltä. Kumppanuus on monesti hyvinkin tiivistä ja pienyrittäjälle antoisaa, Viivi pohtii.

 

Urheiluseuroille paljon annettavaa

Viime kuukausina Viivi kertoo huomanneensa, että yritysten lisäksi hänen salkustaan löytyy urheiluseuroille paljon annettavaa.

– S-Business-kortin ansiosta kenenkään ei tarvitse maksaa pelireissua omista varoista ja odotella muutamaa viikkoa rahoja takaisin. Lisäksi seura saa lisäetuja hotellimajoituksista ja ruokailuista, kun liitämme sen Sokos Hotellien Sporttiklubin jäseneksi.

Viivi korostaa haluavansa tavata asiakkaansa ainakin ensimmäisen kerran mieluummin kasvokkain kuin etäyhteyksien kautta.

– Olen ensitapaamisen jälkeenkin asiakkaisiimme yhteydessä ja varmistan, että kortit ovat tulleet ja niiden käyttö sujuu ongelmitta. S-Business-asiakkaidemme määrä on kasvanut viime kuukausina, mutta olemme edelleen alkutaipaleella, Viivi arvioi.

– Tällä kortilla yritys, yhteisö tai seura saa kaikista S-ryhmän palveluista etuja, Viivi Nissinen esittelee.