Sinä 14-17-vuotias, tule meidän Nuoristoon!


13.12.2023

Haluamme saada nuorten äänen kuuluviin ja siksi kokoamme toimialueemme 14-17-vuotiaista 60 henkilön vaikuttajaryhmän nimeltään Nuoristo.

Nuoristo on 14-17-vuotiaista pohjoissavolaisista koostuva 60 nuoren vaikuttajaryhmä, joka kokoontuu 3-4 kertaa vuodessa hybridimallilla yhteisen teeman ympärille keskustelemaan aiheesta. Nuoristo on Osuuskauppa PeeÄssän ja Kuopion Nuorkauppakamari yhdessä PeeÄssän kanssa toteuttama projekti, jossa nuoret saavat tilan ja mahdollisuuden puhua omalla äänellään.

Nuoriston avulla pyritään saamaan nuorten ääni kaikkien kuuluville ja antamaan samalla mahdollisuus nuorille vaikuttaa tulevaisuuden yrityskenttään ja päätöksentekoon.

Nuoristo tarjoaa nuorille mahdollisuuden tuoda esille omia näkemyksiä ja kokemuksia kulutuksesta, työllistymisestä, ilmastonmuutoksesta sekä vastuullisuudesta.

Millaisen maailman tulevaisuuden nuoriso näkee edessään?

Millainen työelämä odottaa aikuisuuden kynnyksellä?

Mitä vastuullisuus on nuorille?

Millaisen maailman nuoristo haluaa muovata?

Kokoontumisissa käydään matalalla kynnyksellä pienissä ryhmissä keskustelua eri aihealueista, kuten kulutustottumuksista, ajatuksia työllistymisestä, vastuullisuudesta sekä ilmastonmuutoksesta. Sinulla ei tarvitse olla aiheista ennalta tietoa, vaan olemme kiinnostuneet nimenomaan mielipiteistäsi ja ajatuksistasi.

 

Miten voi hakea Nuoristoon?

Haku löytyy peeassa.fi > Työpaikat > Avoimet työpaikat

Pääset hakuun TÄSTÄ 

 

Hakuaika on 11.12.-31.12.2023. Valinnat tehdään tammikuun alussa ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti helmikuun alkuun mennessä.