Ravintola Hurma avataan perjantaina 19.5.2017


19.5.2017

Ravintola Hurma avataan tänään perjantaina 19.5.2017.

Kansainvälisiin makuihin ja laadukkaisiin drinkkeihin keskittynyt Ravintola Hurma avaa ovensa tänään perjantaina 19. toukokuuta.
Uutuus tuo kuopiolaiseen ravintolatarjontaan makuja ympäri maailmaa.
– Yhdistämme sosiaalisen klubin ja ruoan. Meille voi tulla viihtymään joko ruokaillen tai ihan reilusti bilettämään, ryhmäpäällikkö Mikko Rosendahl kertoo.

Rosendahl hehkuttaa myös Hurman terassia.
– Kauppakadun alun terassi on todellinen kuopiolaisten kohtaamispaikka, keskellä koko kaupunkia, hän kertoo. Terassille mahtuu sata henkeä, ja siellä tarkenee kaikenlaisissa suomalaisissa kesäsäissä, sillä tornilämmittimet kiertävät terassia.


Ruokapuolella Hurma tuo maailman maut kuopiolaisten ulottuville. Kasvissyöjälle Hurman menu on houkuttelevan monipuolinen tarjoten herkkuja muun muassa Välimeren, Kaukoidän ja Kaakkois-Aasian maista. Eikä kalan- tai lihansyöjiäkään ole unohdettu: kotoinen kuha kohtaa lautasella Japanin ja possu saa vierelleen korealaista ja eteläamerikkalaista seuraa.


Hurman cocktail-lista on luotu yhteistyössä Son Of A Punchin Cocktail Bastardsin kanssa. Päivitetyt versiot klassikoista vievät nekin nautiskelijat makumatkalle ympäri maailman.


Tervetuloa hurmaantumaan ja viihtymään!


Ravintola Hurma avaa ovensa perjantaina 19. toukokuuta osoitteessa Kauppakatu 45.
Käy tutustumassa ravintolan nettisivuihin osoitteessa www.hurmakuopio.fi
Löydät Hurman myös Facebookista @hurmakuopio