Puijonsarven Sauna from Finland -sertifioitu saunamaailma


21.5.2018

Kuopion kattojen yllä sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarven paratiisimainen saunamaailma kantaa ylpeydellä Sauna From Finland- sertifikaattia

Suurimmat päätökset ovat aina syntyneet saunan lauteilla. Olemme hyvin ylpeitä, että meidän, Kuopion kattojen yllä sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarven saunamaailma edustaa Sauna from Finland-sertifikaattia.

Serifikaatti takaa aidon ja laadukkaan suomalaisen saunakokemuksen hotellin vieraille. Puijonsarven saunassa vieraat pääsevät kokemaan aistillisesti vahvan suomalaisen saunaelämyksen lumoavassa ympäristössä kera paratiisimetsän äänien.

Hotellin Ilo, Onni sekä Rauha- saunat tarjovat puhdistusta,  rentoutusta ja hyvinvointia koko keholle sekä mielelle. Paratiisimaisen lumoavan saunamaailman Puijonsarveen on luonut Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekman. Jaanan kaunis kädenjälki näkyy myös hotellin juuri uudistetussa vastaanotossa, Lobbyssa sekä Puikkari Conferencen tapahtumatiloissa.

Kehitystyön kautta Original by Sokos Hotels haluaa olla suomalaisen saunakulttuurin edelläkävijä ja tarjota laadukkaan saunan osaksi jokaisen, niin hotelli- kuin kokousvieraansa asiakaskokemusta.

Sertifioinnin jälkeen saatava Authentic Finnish Sauna Experience -merkki tarkoittaa, että asiakkaamme saavat yhden maailman parhaista suomalaisista saunaelämyksistä. Jokainen merkin saanut sauna on auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmista.

Sauna jos joku on suomalainen kokemus, ja ulkomaisille vieraille usein se kaikkein elämyksellisin Suomi-muisto. Hotellisauna yhdistää myös paikalliset ja hotellivieraat, sillä sauna on hyvin sosiaalinen kokemus. Saunassa on kautta historian tehty ne isoimmat päätökset niin politiikassa kuin talouselämässäkin.

Sauna from Finland Ry:n tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus.