Puijonlaakson S-market Kuopiossa uudistetaan


1.11.2019

S-market Puijonlaakson uudistaminen on aloitettu. Uusi myymälä tulee tarjoamaan entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman. Palveluita parannetaan muun muassa paistopisteellä ja pikakassoilla.

Valikoima laajenee

Tuotevalikoimassa on otettu huomioon alueen asiakasomistajien valikoimatoiveet. Uudistuva myymälä tarjoaa entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman, kun valikoima kasvaa nykyisestä 2 200 tuotteella. Uutena myymälään tulee asiakkaiden toivoma paistopiste sekä pikakassa sujuvoittamaan asiakasomistajan palvelua.

Rakennettava myymälä parantaa Puijonlaakson päivittäistavarakaupan palveluja nykyaikaisen myymälän, laajemman valikoiman ja näiden uusien palveluiden, kertoo vähittäiskaupan toimialajohtaja Juha Riikola.

 

Energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi myymälä

– Uusittu myymälä on valmistuttuaan energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, joihin myymäläuudistuksessa tehdään, kuvailee Riikola.

Myymälän kokonaisenergiansäästö verrattuna entiseen S-marketiin on noin 20 prosenttia. Myymälän jätteiden kierrätystä helpotetaan ja tehostetaan edelleen. Taustatiloja laajennetaan uudistuksen myötä ja tilojen toiminnallisuutta parannetaan.

 

Nykyaikaisempi ilme

Myös myymälän yleisilme uudistuu.

Uuden myymälän ilme on avara ja nykyaikainen. Uudessa myymälässä raikas yleisilme ja uudistettu värimaailma. Uusi värimaailma noudattelee hillittyä linjaa, toteaa Riikola.

Uudistetun S-marketin avajaisia vietetään keväällä 2020.