Prisma kirii marketmeikeissä – hittiglitteriä vain nopeimmille


16.3.2018

Haastajana marketmeikkien myynnissä ollut Prisma on aloittanut kirin. Miss Beauty London -meikkisarjan lanseeraus marraskuussa käänsi myynnin nousuun. Nyt kierroksia lisätään glitterillä ja kansainvälisistä verkkokaupoista tutun suosikkisarja MakeUp Revolutionin lanseerauksella.

Edullinen ja laadukas Miss Beauty London käänsi Prisman meikkimyynnin kasvuun viime vuoden lopussa. Myynti nousi yli 10 prosenttia marras-joulukuussa.

– Haluamme tuoda laadukkaat ja edulliset meikit sekä luonnonkosmetiikkatuotteet kaikkien saataville. Töitä tehdään nyt sen eteen, että Prismojen meikkihyllyjen eteen tulee ruuhkaa ja kuumat uutuudet viedään käsistä, valikoimapäällikkö Venla Kuoppamäki S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Prisma on kehittänyt viime vuosina voimakkaasti muotivalikoimaansa teemalla ”muoti kuuluu kaikille” ja nyt tavoitteena on nostaa myös ketjun meikkitarjonnan houkuttelevuutta. 

Seuraava yllätys on useimpien Prismojen meikkivalikoimaa täydentävä kansainvälisistä verkkokaupoista tuttu MakeUp Revolution -meikkisarja.

–  On ilo saada Revolutionin meikit tarjolle ensimmäistä kertaa suomalaiseen kivijalkakauppaan. Esimerkiksi sarjan paletit ovat niin kattavia ja upeita, että niihin tulee himo, Kuoppamäki intoilee.

Glitter tulee nyt

Iso-Britannian meikkimaailmassa hitiksi on noussut Glitter Eyeliner, jota tulee myyntiin rajoitettu erä Miss Beauty London -merkillä.

– Glitter Eyelinerit hopea, purppura ja sininen ovat tämän kevään meikkitrendi. Kimallus ei enää kuulu vain bilemeikkiin vaan sitä voi käyttää maltillisemmin myös arkimeikissä ja tuoda sitä kautta särmää lookkiin, Venla Kuoppamäki kertoo.

Myöhemmin keväällä on Miss Beauty Londonilta luvassa toinen hitti Holographic Eyeshadow Pen, jolla voi loihtia makeita kesälookkeja:

Holographic Eye Pen yhdistettynä Rainbow Highlighter korostuspuuteriin ja viimeisteltynä vaikka mintunvihreällä tai laventelin sävyisellä kynsilakalla siinä on täydellinen festarilookki, joka korostaa upeasti kevyesti päivettynyttä ihoa, Kuoppamäki vinkkaa.