PeeÄssän ja KuPS:n yhteistyön tuloksena jalkapallo tuodaan harrastuksena ja viihteenä kaikkien saataville


19.4.2024

PeeÄssän yhteistyö KuPS:n kanssa levittyy aina juniorifutiksesta edustusjoukkueen tasolle. Kuopiolaista jalkapalloa tuetaan esimerkiksi Kuopio Cup -turnauksen pääkumppanina ja edullisilla asiakasomistajalipuilla KuPS:n kotipeleihin.

PeeÄssä on ylpeästi mukana mahdollistamassa pohjoissavolaisten lasten ja nuorten liikkumista. KuPS:n junioritoiminta liikuttaa ympärivuotisesti yli 2100:ta lasta ja nuorta. Junioritoiminnan toiminnanjohtaja Jari Koistinen kertoo yhteistyökumppaneiden valinnassa olevan tärkeää, että kaikki osapuolet pystyvät seisomaan samojen arvojen takana.

– Jalkapallo on suosittu laji lasten ja nuorten keskuudessa. Yhteistyökumppanit ovat tärkeässä roolissa mahdollistamassa toimintaamme. Yhdessä kannamme kortemme kekoon lasten ja nuorten yleiskunnon ja hyvinvoinnin puolesta. Unohtamatta jalkapallon ja seuratoiminnan tuoman yhteisöllisyyden merkitystä lapsen elämässä.

Normaalin seuratoiminnan tukemisen lisäksi, yhteistyö KuPS:n kanssa näkyy ensimmäistä kertaa järjestettävässä jalkapallon nuorisoturnauksessa Kuopio Cupissa, jossa PeeÄssä on pääkumppanina. Kumppanuus näkyy muun muassa siten, että turnaukseen osallistuville on saatavilla majoitus kampanjahintaan Original Sokos Hotel Puijonsarvesta. Turnaus tuo 3. – 4. elokuuta Kuopioon arviolta noin 4500 ihmistä.

PeeÄssä on mukana tukemassa myös Savon Sanomat -jalkapallokoulua. Jalkapallokoulu järjestetään tänä vuonna 23. kertaa ja kesäkuun ensimmäisellä viikolla noin 500 lasta ja nuorta nauttivat liikunnan riemusta. Vastuuvetäjänä jalkapallokoulussa on maajoukkuelegenda Esa Pekonen.

Huipputason jalkapalloviihdettä asiakasomistajaetuna

Jalkapallolla on Kuopiossa pitkät perinteet ja KuPS:n viime vuosien menestys kaikilla sarjatasoilla on nostanut yleisön kiinnostusta seuraa kohtaan.

S-mobiilista saa asiakasomistajaetuna liput KuPS:n miesten Veikkausliigan kotipeleihin puoleen hintaan.

– Lippujen ostaminen S-mobiilista on hyvä käytännön esimerkki siitä, miten KuPS:n ja PeeÄssän yhteistyö näkyy ulospäin. Ihmiset voivat ostaa liput miesten Veikkausliigan peleihin ennakkoon todella edulliseen hintaan. Toivomme, että katsomoihin löytävät tiensä hekin, jotka eivät entuudestaan ole peleissämme käyneet, kertoo KuPS:n myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale.

Lisäksi PeeÄssän asiakasomistajat saavat liput KuPS:n naisten pääsarjatason kotiotteluihin viidellä eurolla. Tällä kaudella KuPS puolustaa Kansallisessa liigassa kolminkertaista mestaruusputkeaan.

Kisahuumasta on mahdollista nauttia myös vieraspelien aikana. Amarillossa järjestetään KuPS:n kiinnostavimpien vieraspelitapahtumien vieraspelistudio. Vieraspelistudio on KuPS:n pitkäaikainen konsepti, joka on löytänyt paikkansa Amarillosta. Amarillo tarjoaa vieraspelistudiolle toimivat ja viihtyisät tilat, kisatarjouksia unohtamatta.

S-Business yksinkertaistaa kulujenhallintaa pelimatkoilla

Kuten kaikki tietävät, jalkapallojoukkueet viettävät ison osan kaudestaan myös kotiareenan ulkopuolella vieraspeleissä. KuPS:n kaikilla joukkueilla junioreista aikuisiin on käytössään S-Business-kortti, jonka avulla kaikki pelireissujen kulut saadaan sähköisesti yhteen paikkaa.

– Pelireissuilla majoitutaan Sokos Hotelleissa, hoidetaan joukkueille ruokaa ja välipaloja matkalla, paikan päällä ja kentänlaidalla. Toisin sanoen maksutapahtumia kertyy useita ja kuitittomuus helpottaa kirjanpitoa valtavasti, Taipale tarkentaa.

S-Business-kortilla voi maksaa yhteensä yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa Suomessa. Lisäksi S-Business-kortti käy maksuvälineenä kaikissa Suomessa toimivissa S-ryhmän hotelleissa. Kortti käy myös laajalti S-ryhmän ravintoloissa Suomessa.

– Olen todella tyytyväinen, että KuPS ja PeeÄssä ovat löytäneet molempia hyödyttävän tavan toimia yhteistyössä. Jalkapalloseuroissa joukkueiden arki on juuri sellaista, missä S-Business-asiakkuuden edut nousevat esiin hyvin käytännönläheisellä tavalla, kertoo Osuuskauppa PeeÄssän ja S-Business Oy:n myyntipäällikkö Viivi Nissinen.