PeeÄssä palkitsee henkilöstöään hyvästä tuloksesta


5.4.2018

PeeÄssä palkitsee henkilöstöään maksamalla tulospalkkaa noin 2,2 miljoonaa euroa. Koko henkilöstö kuuluu tulospalkkauksen piiriin ja tulospalkkaa maksetaan edellisen vuoden tulosten perusteella. Viime vuoden osalta 88 % henkilöstöstä saa työryhmän tuloksiin perustuvaa tulospalkkaa ja keskimäärin se on 70 % kuukauden palkasta. Enimmillään työryhmän tulospalkka voi olla kahden kuukauden palkkaa vastaava määrä.

Tulospalkitseminen perustuu työryhmän tuloskortin tavoitteisiin, joihin jokainen voi omalla työllään vaikuttaa. Menestys syntyy päivittäisistä tekemisistä, asiakaskohtaamisista ja yhteistyöstä. Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä asioista, jolla on vaikutusta myös tulospalkkaan. Tehokkaalla ja laadukkaalla toiminnalla sekä hyvällä asiakaspalvelulla varmistamme, että toiminta-ajatuksemme ”tuottaa palvelua ja etua asiakasomistajalle” myös toteutuu.

PeeÄssän tulospalkitseminen on merkittävästi parempi kuin keskimäärin suomalaisissa yrityksissä.  Tulospalkkojen osuus maksetuista palkoista on myös S-ryhmän parhaimmistoa. Työyhteisötutkimuksen mukaan henkilöstö tuntee hyvin tulospalkitsemisen perusteet ja mittarit sekä kokee sen myös oikeudenmukaiseksi.