PeeÄssä avaa uuden ravintolan Kuopioon


31.3.2017

PeeÄssä avaa Kuopion keskustaan toukokuussa kokemusravintola Hurman, joka yhdistää uudella tavalla ruoan, drinkin, ystävät ja elämykset.

”Haluamme tarjota jotain, mitä Kuopiossa ei vielä ole. Olemme suunnitelleet Kuopioon uuden sosiaalisen klubin. Hurmaan lataamme sekä maailmojen keittiön että sosiaalisen syömisen vivahteet. Hurmas-a leikitellään mauilla ja näkyviin on tuotu nyt pinnalla oleva kasvisruokatrendi, lihansyöjiä unohtamatta. Kuvaavia piirteitä ovat myös etniset vivahteet, kauniit annokset ja houkuttelevat drinkit”, ryhmäpäällikkö Mikko Rosendahl kertoo.

Hurman drinkeissä panostetaan laatuun ja elämyksellisyyteen. Ravintolan nykyaikainen drinkkilista on maineikkaan Son Of A Punchin Cocktail Bastardsien suunnittelema.  Ravintolan sisustus ja kattaus rakentuvat huolellisesti valikoiduista pienistä yksityiskohdista. Sisustus on Visual Design Partnersin Jaana Ekmanin käsialaa.

Hurma houkuttelee herkuttelemaan ystävien kesken. Annokset ovat kauniita ja helposti jaettavia ― joko paikalla olevien kesken tai hurmaavina kuvina sosiaalisen median kautta.
”Haluamme, että Hurmaan tullaan viihtymään ja saamaan elämyksiä. Esimerkiksi jälkiruoka voi olla jaettava annos, jonka kokki valmistaa asiakkaiden pöydässä”, Mikko Rosendahl kertoo.

Iltaisin painopiste on ruoan ja juoman yhdistämisessä. Kesällä asiakkaat voivat viettää aikaa tilavalla ja aurinkoisella terassilla torin kupeessa. Päivisin tarjolla on meze-henkinen päivittäin vaihtuva annoslounas. Kesälauantaisin katetaan dj:n vauhdittama sosiaalinen brunssi.
”Olemme todella innoissamme, että pääsemme elävöittämään Kuopion kesäkauden terassielämää entisestään. Hurma on ympärivuotisesti hyvä Kauppakadun ravintolakadun aloituspiste”, Mikko Rosendahl sanoo.

Ravintola Hurma avaa ovensa toukokuussa ravintola Rustikin paikalla. Rustik on auki 13.4. klo 14 saakka.

Tutustu Hurmaan osoitteessa www.hurmakuopio.fi.
Hurman löydät myös Facebookista @hurmakuopio