PeeÄssä avaa ABC Pitkälahteen ABC Carwash -autonpesun ja septi -tyhjennyksen


8.5.2019

PeeÄssä avaa ABC Pitkälahden tontin eteläpäähän ABC Carwash -autonpesupalvelun ja septityhjennys -palvelut 1.9.2019 alkaen.

– Pesupalvelujen näkökulmasta ABC:n hellässä harjapesussa tai harjattomassa pesussa asiakas saa valintansa mukaan auton puhtaaksi vaivatta ja luontoa kunnioittaen. ABC Carwash -pesuissa käytetään ainoastaan tehokkaita, mutta ympäristöystävällisiä pesuaineita sekä pehmeitä pesuharjoja, jotka eivät vauriota auton pintoja. Nykyaikaiset ja sujuvat pesupalvelut puhuttelevat varmasti paikallisia asiakkaitamme ja maksaminenkin hoituu suoraan pesuhallin edessä perinteisesti maksuautomaattiin tai kaikkien pankkien korteilla ABC -mobiilisovelluksen kautta kertoo matkailu- ja ravitsemisalan sekä liikennemyymälä- alan toimialajohtaja Ville Puustinen.
 
ABC Carwash liiketoiminta hoidetaan kahdella erillisellä Roll-over toimisella autonpesukoneella. Autonpesukoneet toimittaa Tamperelainen Tammermatic. Kahteen suuntaan työvaiheita tekevät koneet lyhentävät pesuaikaa laadusta tinkimättä. Koneiden mitoitus sallii myös niin sanottujen ”pitkien ja korkeiden” pakettiautojen pesun ainoiden joukossa Kuopiossa. Koneet ovat varustettu nykyaikaisimmilla korkeapainepesuilla, vannepesureilla, pesuaineen vaahdottavilla niin sanotulla laava-vaahto -ominaisuuksilla, kattavilla kiillotus ja vahausominaisuuksilla  sekä markkinoiden tehokkaimmilla kuivatuksilla.
 
Pesuhallit toimittaa niinikään Tamperelainen InnoRent Oy. Pesuhallit ovat moduulirakenteisia ja ne toimitetaan pesukoneiden kanssa lähes valmiina asennuspaikalle. Tällä pyritään minimoimaan rakennustyöstä aiheutuvat mahdolliset häiriöt paikanpäällä.
 
Pesujen hinnoittelussa ja valikoimassa noudatetaan ABC Carwash -ketjuhinnoittelua sekä tarjotaan aika ajoin asiakasomistajille kampanjaluonteisia erityishintoja.
 
–  Septityhjennys lisää Pitkälahden todennäkäisyyttä bussien ja matkailu-autoilijoiden pysähdyspaikkana. Septityhjennys toimii suurempien ajoneuvojen osalta ajokaivoon sekä kemiallisen wc:n osalta erilliseen palautuspisteeseen, joka on tehty osaksi pesuhallia. Vastaavan ajokaivon toimme ABC Pyhäjärvelle nelostien varteen vajaa kaksi vuotta sitten ja tämä on lisännyt selkeästi asiointia asemallamme. Odotukset avattaviin uusiin palveluihin ovat kovat ja pääsemmekin avaamaan kysyttyjä pesupalveluja sopivasti juuri syksyn pesusesonkiin kertoo toimialajohtaja Puustinen.