Ohjelmaa kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin


2.1.2020

Lausu ääneen meille toiveesi – me toteutamme!

Talomme omat timantit, henkilökuntamme poikki Puikkarin, ovat toteuttamassa toiveenne ja apuna koko tärkeän tapahtumanne ajan. Olipa kyseessä kokous, juhlat, pikkujoulut, synttärit, polttarit, häät, messut tai mikä vain tapahtuma: olemme Sinua varten.

Mitä toiveita Sinulla on tapahtumasi ohjelman suhteen? Kerro se meille ja me loihdimme tähdet loistamaan toiveidesi mukaan niin juhliin, tapahtumiin kuin kokouksiinkin! Meidän kautta tapahtumaanne mm. sirkusta, bändejä, stand uppia tai ihan vaikka koko illan upean Kuopion Sirkuksen luoma Mystique ja Salaisuuksien Yö show & dinner kokonaisuuksia.

Kaipaatko kokouspäivääsi enemmän antia? Me autamme.

 

Suosittelemme lämpimästi mm. näitä yhteistyökumppaneita:

Pianotaiteilija Juho Kela on ainutlaatuinen pianisti, joka sytyttää tilaisuuden kuin tiilaisuuden. Soittajana hän on erittäin monipuolinen, joka konkretisoituu sinun mahdollisuudesta vaikuttaa soitettavaan soittolistaan. Hän on omiaan luomaan instrumentaalisella soitolla tunnelmaa tapahtumaasi. Kuvittele esimerkiksi juhlistamalla yrityksesi suurta asiakastilaisuutta, jossa toivotaan laatumielikuvan yrityksen brändistä kasvavan, tai vaikkapa miten olisi kansainvälinen tunnelma hotellin aulaan, jossa pianisti toivottaa soitolla jokaisen matkaajan tervetulleeksi. Mikset järjestäisi teemailtaa ravintolassa, jonka kruunaisi pianisti livemusiikilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat, me olemme apunasi mielikuvituksen rajoja venyttämässä. Juho Kela on kokenut soittaja ja nostattanut tunnelmaa niin ravintolamiljöössä kuin KalPan ottelutapahtumissa sekä tapahtumissa laidasta laitaan. Ainutlaatuisuudesta kertoo myös sen, että artisti ei käytä keikoillaan lainkaan nuottivihkoja vaan soittaa toivotun soittolistan muististaan.

Vuorovaikutuskouluttaja Jukka-Tapio Keränen

Yhteisöillä on merkitystä. Yksilöillä on vaikutusta yhteisöihin.
Tähän voisi oikeastaan tiivistää kaiken sen mitä Jukka-Tapio tekee työkseen.

Erilaisissa tiimeissä ja ryhmissä työskentelevät ovat tottuneet kohtaamaan erilaisia vuorovaikutustilanteita. Työilmapiiri työyhteisöissä voi vaihdella kiukuttelusta onnelliseen perheeseen ja kaikkeen siltä väliltä. Hyvään tai huonoon työilmapiiriin voi kuitenkin vaikuttaa.
Jukka-Tapio Keränen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja.
Hänet tunnetaan ammatillisesti myös Suomea useiden vuosien ajan kiertäneenä Taikuri Alfrendona.

”Vuorovaikutustaitojen kautta rakennamme yhdessä parempaa Suomea.
Haluan koulutusohjelmani kautta vakuuttaa sinut siitä,
että meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa työpaikkansa ilmapiiriin.

Lähdetään yhteiselle matkalle kohti rohkeaa vuorovaikutusta!”

 

Call to Action: Huhuu, täällä markkinointi kuuleeko organisaatiot? Markkinointi on nykypäivänä menestyvän organisaation elinehto. Sisällytä koulutus- tai kehityspäivääsi inspiroiva puheenvuoro tai koulutus meidän kumppanilta Markkinointitoimisto Call To Actionilta. Tarjolla asiaa digimarkkinoinnin, sosiaalisen median sekä rekrymarkkinoinnin ytimestä suoraan tekijöitä!

 

Lassi Saijets on kuopiolainen valokuvaus- sekä videokuvausalan harrastaja ja ammattilainen.
Lassi tekee työtään suuren intohimon pohjalta, mikä näkyy työskentelyssä ja lopulta työn jäljessä.
”Haluan saada asiakkailleni hienoja muistoja vuosien varrelta ja toteuttaa sekä heidän että itseni kuvausunelmia.”

 

Luennoitsija ja Kuopion Komediafestivaalien Juha Jylhäsalmi – Sängynpohjalta Hupimasteriksi
 Vuonna 2004 kolmekymppinen Jylhäsalmi oli pohjalla. Hän oli häpeissään ja tuo häpeä oli musertamassa miehen. Rahaa ei juuri ollut. Jylhäsalmi oli masentunut, korkeasti koulutettu työtön mies, joka söi iltaisin nälkäänsä pötkön lenkkimakkaraa tai suklaalevyn. Lounaaksi hän lämmitti mikrossa useita kertoja viikossa paketillisen pinaattilettuja. Yksi paketti maksoi vähän päälle euron.
Neljän seinän sisällä vietetyn vuoden jälkeen Jylhäsalmi näki Savon Sanomissa ilmoituksen, että Tahkon hiihtokeskukseen haetaan karaokejuontajaa. Hän ajatteli osaavansa ainakin laulaa, joten päätti hakea paikkaa ja sai sen. 15 vuotta myöhemmin Jylhäsalmi sai maakunnallisella yksinyrittäjä 2019 -palkinnon. Valintaa perusteltiin mm. Jylhäsalmen positiivisella tekemisen meiningillä. Hän on pistänyt itsensä sataprosenttisesti likoon ja onnistunut siinä.
 ”Monille Juha Jylhäsalmen nimi on tuntematon. Suomalaiset huippukoomikot tuntevat hänet kuitenkin erittäin hyvin. Miehen hyppysissä on monien mielestä koko maan paras stand up -tietämys ja -taito. Hän on mies Suomen arvostetuimman stand up -festivaalin takana.” (Yle 2017).
 Tämä on raaka ja sensuroimaton, mutta toivoa antava tositarina, johon on matkan varrella helppo samaistua.

 

Teemu Vesterinen kokenut stand up -koomikko, joka muutti Kuopioon vuonna 2018. Katseltuaan kaupunkia ja savolaisia ulkopuolisen silmin hän on tehnyt hauskoja juttuja kuopiolaisista ja Kuopiosta.

 

Kysythän lisätietoja meidän myyntipalvelusta:


Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Puh./ Tel. +358 (0)10 7629 500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/ min)

sales.kuopio@sokoshotels.fi