Nyt voit tankata myös osuuskauppa PeeÄssän alueella


12.10.2016

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi. Suosittu mobiilitankkaus on mahdollista tästä lähtien myös Osuuskauppa PeeÄssän 24 ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla puhelimen sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun olet ottanut mobiilitankkauksen käyttöön, pystyt seuraamaan puhelimestasi myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows- älypuhelimille.

– Osuuskauppa PeeÄssän tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajillemme. Olemme iloisia, kun voimme helpottaa heidän arkeaan tarjoamalla tämän edistyksellisen mobiilitankkauspalvelun, kertoo Osuuskauppa PeeÄssän toimialajohtaja Juha Riikola.

S-mobiili-sovellus on S-ryhmän tarjoama kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu. Maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta. Maksuton S-mobiili sovellus tuo puhelimeesi mobiilitankkauspalvelun lisäksi kertyneen Bonuksen, S-Pankin raha-asiat, S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat sekä ostostesi takuukuitit.

iPhone-puhelimet: https://itunes.apple.com/us/app/s-mobiili/id740514933?mt=8
Android-puhelimet: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.spankki
Windows-puhelimet: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/s-mobiili/9wzdncrf01hl
Mobiilitankkaus ABC:n sivuilla: https://www.abcasemat.fi/fi/abc/polttoaineet/abc-mobiilitankkaus