Nina & Henrissä ei tingitä palvelusta


24.10.2018

Nina & Henri –vaateliike on pukenut miehiä ja naisia Kuopiossa jo 18 vuoden ajan. Palveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin panostavan liikkeen maine on kiirinyt pääkaupunkiseudulle asti.

Vaikka maailma on muuttunut paljon Nina & Henrin 18 toimintavuoden aikana, on kuopiolaisen vaateliikkeen ajatusmaailma pysynyt koko ajan samanlaisena: asiakkaat palvellaan aina hyvin. 

– Nina & Henrin vahvuus on siinä, että teemme valikoimamme ja hankinnat täysin itse. Kaikessa tekemisessä ajatus on räätälöidä valikoima asiakkaitamme varten. Meillä on ollut alusta asti mukana vahvat vaatemerkit ja asiakkaamme arvostavat, ettei heidän ostamiaan vaatteita tule ihan heti kaupungilla vastaan, myymäläpäällikkö Nina Hyvärinen kertoo. 

Nina & Henri liittyi osaksi Osuuskauppa PeeÄssää 7 vuotta sitten, mutta se ei vaateliikkeen toimintamallia ole muuksi muuttanut. 

– Toimimme täysin itsenäisesti ja erottaudumme tavaratalosta valikoimamme lisäksi myös sillä, että haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä. Tuotteet ovat esimerkiksi kauniisti esillä näyteikkunoissamme. 

 

Vaatteiden laatu ja eettisyys kiinnostavat 

Mutta se kaikista tärkein asia, jolla Nina & Henri erottautuu, on palvelu. 

– Sillä voimme kilpailla myös verkkokauppojen kanssa. Meistä on tärkeää se fiilis, jonka asiakas saa asioidessaan liikkeessämme. Jotkut asiakkaamme ovat jopa yllättyneet siitä, miten hyvää palvelua he ovat meiltä saaneet, sillä se ei ole enää mikään itsestäänselvyys. 

Hyvärinen lisää, että myös nuorempi sukupolvi osaa arvostaa hyvää palvelua. 

– Nuorilla on hirveästi tietoa ja heillä on meille paljon hyviä kysymyksiä tuotteisiin liittyen, joten he pitävät meidätkin skarppina, Hyvärinen naurahtaa. 

Nina & Henri on aina panostanut laadukkaisiin tuotteisiin ja tänä päivänä vaatteiden alkuperä ja eettisyys kiinnostavat asiakkaita todella paljon. 

– Sanoisin, että laadulla on menossa uusi nousukausi. Meilläkin on vaateliikkeenä iso vastuu, sillä meidän täytyy pystyä luottamaan siihen, että myymämme tuotteet ovat varmasti laadukkaita. 

 

Tarjolla ilmaista pukeutumisneuvontaa 

Nina & Henri tarjoaa asiakkailleen myös maksutonta pukeutumisneuvontaa. 
 
– Meille tullessa voi myös ottaa omia vaatteita mukaan ja etsimme täällä niihin sopivia vaatteita. Järjestämme myös privaattitilaisuuksia, jolloin ostoksille voi tulla esimerkiksi työkavereiden tai ystävien kanssa kaikessa rauhassa aukioloaikojen ulkopuolella.
 
Nina & Henrissä järjestetään muoti-ilta keskiviikkona 31.10. klo 18-20. Illan ohjelmassa on muun muassa muotinäytös, pikameikkejä, pientä purtavaa ja arvontaa. Illan aikana saat myös kaikista normaalihintaisista ostoksista -20% alennuksen S-Etukortilla. Ilmoittaudu iltaan 26.10. mennessä myymälässä tai sähköpostitse ninajahenri.kuopio@sok.fi. Paikkoja on rajoitetusti.