Näin Pitkälahden liikekeskuksen palveluita on kehitetty vuonna 2024 – avajaisia vietetään 26.6


20.6.2024

Uudistustöiden keskellä alkuvuoden Pitkälahtea luotsanneet ABC:n palvelupäällikkö Maija Jormakka, S-marketin marketpäällikkö Laura Salminen ja Prisma Raudan myymäläpäällikkö Kari Hartikainen ovat iloisia, että pitkäjänteisen kehitystyön tuloksesta päästään nauttimaan täydellä teholla.

ABC:n, S-marketin ja Prisma Raudan palveluita suunniteltaessa on kuultu asiakkaita ja työntekijöitä. Uudelleen järjestellyt tilat luovat Pitkälahdesta erinomaisesti asiakasta palvelevan kokonaisuuden.

Prisma Rauta on asiakkaidensa toivoma ja työntekijöidensä toteuttama

Kari Hartikainen kertoo ylpeänä, kuinka Prisma Rauta on tänä päivänä asiakkaiden toiveiden mukaisesti toteutettu rautakauppa. Kunniamaininta menee Raudan omalle työntekijäporukalle, jotka ovat tehneet ison työn valikoiman ja palveluiden kehittämisessä.

– Olemme selvittäneet, mitkä tuoteryhmät ovat Prisma Raudan asiakkaille tärkeimmät. Palvelumme painottuvat rakentamiseen, kodin remontteihin ja kesäisin tarjoamme uudistetun puutarhamyymälän. Meillä on asiansa osaava henkilökunta. Saamme paljon hyvää palautetta tyylistämme palvella ihmiset henkilökohtaisesti alusta loppuun.

S-marketin palveluita on laajennettu toiveiden mukaisesti

Pitkälahden S-market on tärkeä kauppa eteläkuopiolaisille. Kaupan tilat ovat kasvaneet, valikoima on laajentunut, kassapalveluita on kehitetty ja asiakkaiden toiveiden mukaisia uudistuksia on tuotu mukaan.

– Laajentuneen valikoiman lisäksi kaupassa palvelevat nyt myös Savo-Karjalan operoima ruokatori, näillä näppäimillä aukeava Prismasta tuttu Konnichiwa sushibuffet ja todella suosittu Pika Deli -salaattibaari. Tila on avarampi, meillä on uusi sisäänkäynti ja olemme tuplanneet pikakassojen määrän, kertoo marketpäällikkö Laura Salminen.

Yksi näkyvimmistä muutoksista Pitkälahdessa on nimenomaan tilan avaruus. Yksi käytävä yhdistää kaikki liikekeskuksen palvelut selkeäksi kokonaisuudeksi. Yhdellä pysähdyksellä hoituu monta niin arjen kuin loma-ajankin tarvetta.

ABC:llä asiointi on laadukasta ja jouhevaa

Pitkälahden ABC on yksi Suomen vilkkaimpia, josta kuvaavasti kertoo sen kärkisija polttonesteen menekissä. Maija Jormakalla ja Pitkälahden liikennemyymäläpäälliköllä Mira Myllysellä on pitkä työkokemus Pitkälahdesta ja he tietävät, mitä ABC:llä asioivat kaipaavat.

– Meiltä odotetaan sujuvaa ja nopeaa asiointia. Näihin tarpeisiin vastataan muun muassa ABC-suurteholatauksella autoaan lataaville ja ABC-mobiilin palveluilla, joista esimerkiksi ruoan ennakkotilaus on todella toimiva niin arkeen kuin lomamatkoillekin.

Viimeisin kehityskohde ABC:n palveluissa on ollut ruokatarjonta. Mira kertoo, että asiakkaiden toiveita kuunneltiin ja nyt tarjolla on pizzapöytä noutopöydän ja à la carte -annosten lisäksi. Maija nostaa tärkeäksi asiaksi myös uudistetut kahvilaitteet ja jatkossa tarjolla olevat herkulliset jääkahvit.

Pitkälahden kehitys ulottuu myös työntekijöiden arkeen. S-marketin sähköiset hintanäytöt, ergonomiset sähköllä säädettävät kassalinjastot, paremmat paistopisteen tilat, laajentuneet varastotilat uudella lastaussillalla ja puolilämmin jätekatos ovat kaikki tekijöitä, jotka sujuvoittavat työarkea ja tekevät siitä turvallisemman.