Lähtölaukaus PeeÄssän juhlavuoteen


30.11.2022

Vuoden 1902 lopulla joukko edistysmielisiä pohjoissavolaisia halusi varmistaa osuusliikkeen jäsenille tavaroiden ja palvelujen saannin hyvään hintaan. Päätöksenteko saatiin osuuskunnan omien jäsenten käsiin ja myös tulosta päästiin käyttämään oman kaupan ja asiakkaiden parhaaksi. Näin syntyi osuuskauppa, jonka asiakasomistajat omistavat.

Ensimmäinen kauppa avattiin Pohjois-Savoon Lapinlahdelle vuoden 1903 alussa. Juhlistamme 120 vuotista matkaamme alueellamme erilaisin tarinoin, eduin ja tapahtumin, tunnetta ja hyötyä on siis varmasti luvassa. Lähtölaukauksena juhlavuoteen haluamme tarjota yli 2000 peeässäläiselle lisäetuja.

 

Etuja ePassiin

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme henkilöstöllemme lisätukea hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Jokaiselle peeässäläiselle lisätään hyvinvointietuihin 120 euroa normaalin 180 euron lisäksi. Henkilöstön käytettävä summa ensi vuodelle on siis yhteensä 300 euroa. Etua voi hyödyntää oman tarpeen mukaan liikunnan ja hyvinvoinnin lisäksi myös kulttuuripalveluihin. Edun saa käyttöön  kahdessa erässä, tammi- ja heinäkuussa. Etu on käytössä silloin, kun työntekijän työsuhde on aktiivinen. Mikäli sopimustunnit ovat alle 10h/vko, etu on puolet eli enintään 150 euroa vuodessa.

 

Lisäys henkilöstön ostoetuihin

Hyvinvointia tukevien etujen korotusten lisäksi tarjoamme lisäalennukset sekä käyttö- että päivittäistavaroista. Lisäalennukset alkavat jo joulukuussa 2022 ja jatkuvat koko juhlavuoden ajan. Päivittäistavaroiden ostoetu tuplataan ja se on 1.12.2022 alkaen -6 %. Käyttötavaroista, joiden normaali henkilöstön ostoetu on -15%, annetaan lisäalennus -10%. Näistä tuotteista henkilöstön ostoetu on siis -15% + -10%. Juhlavuoden kunniaksi ostoedut ovat voimassa vuoden 2023 loppuun saakka kaikissa PeeÄssän toimipaikoissa.

  • Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja vain heidän avullaan voimme tuottaa erinomaista palvelua ympäri maakuntaamme. Näin on ollut jo 120 vuoden ajan ja siksi haluamme aloittaa juhlavuoden omasta henkilöstöstämme, kertoo toimitusjohtaja Mikko Junttila.

 

Näiden lisäetujen lisäksi PeeÄssässä on käytössä S-ryhmän henkilöstöedut, jotka ovat hyödynnettävissä ympäri Suomen.