Lähijohtamisen perusvalmennus PeeÄssällä


13.12.2023

Lähijohtamisen perusvalmennus on S-ryhmän oma monipuolinen valmennusohjelma. Etsimme valmennettavia vähittäiskaupan toimialalta. Valmennuksen tehtävänä on tukea esihenkilöpolun alkua ja antaa perusvalmiudet toimia S-ryhmässä esihenkilönä.

Kenelle? 

– Olet rohkea ja omaat haasteita pelkäämättömän asenteen.

– Sinulla on intoa asiakaspalveluun ja tuloksen tekemiseen.

– Haluat kehittyä ihmisten johtamisessa PeeÄssän arvojen mukaisesti #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi #yhdessä.

Vaatimus:

– Valmennus on tarkoitettu AMK-tutkinnon suorittaneille tai pian valmistuville sekä muun kaupan alan ammatillisen tutkinnon suorittaneille, joilla on jo alan työkokemusta.

Alkaa: 30.1.2024.

Kesto: noin. 1 vuotta.

Lue lisää valmennuksen sisällöstä, tavoitteista ja aikataulusta nettisivuilta.

Valmennus on suunnattu liiketoiminnan yksiköiden esihenkilö tehtäviin suuntautuville henkilöille ja aloitteleville esihenkilöille.

Kehittyäkseen valmennuksen osallistuja tarvitsee tuekseen motivoituneen esihenkilön/tutorin, joka mahdollistaa oppimisen työpaikalla.

Valmennuksessa pääset tutustumaan monipuolisesti eri työtehtäviin ja työskentelet useassa eri toimipaikassamme. Valmennus auttaa saavuttamaan laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla päällikkö pystyy toimimaan vähittäiskaupan esihenkilötehtävissä. Lisäksi tutustut S-ryhmän toimintatapoihin, liikeideoihin ja konsepteihin sekä opit hyödyntämään lähijohtamisessa tarvittavia järjestelmiä ja tunnuslukuja. Valmistuneilla on mahdollisuus työskennellä kaupan esihenkilötehtävissä Osuuskauppa PeeÄssässä.

Valmennukseen sisältyy käytännön työssäoppimisen lisäksi 14 lähiopetuspäivää, Valmennus toteutetaan yhteistyössä S-ryhmän Jollas Instituutin kanssa. Käytännön jaksot suoritetaan PeeÄssän toimipaikoissa. Koulutettavan kanssa solmitaan vakituinen, kokoaikainen työsuhde Osuuskauppa PeeÄssään ja valmennuksen ajalta maksetaan palkkaa. Lisäksi saat käyttöösi PeeÄssän ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Täytä sähköinen hakemus 22.12.2024 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupan puolen kenttäpäällikkö Jetta Pöyhönen puh. 050 3052082, jetta.poyhonen@sok.fi.