Kuopiossa tapahtuu


3.12.2019

Kuopio – kaupunki, joka tanssii ja soi 365 päivää vuodessa!

Täältä löydät tietoa Kuopion tapahtumista ja linkin tapahtumakalenteriin.

 

Läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­oa tuhansien tapahtumien Kuo­pioon! Kal­la­ve­den ran­nal­la si­jait­se­va Kuo­pio on hyvän elämän pääkau­pun­ki, joka tans­sii ja soi 365 päi­vää vuo­des­sa kau­niin vih­reän luon­non ja ai­to­jen im­meis­ten kes­kel­lä. Kuo­pios­sa ais­tit ta­pah­tu­mien sie­lua si­li­mien, suun ja koko kehon kaut­ta.  

Kuo­pion ta­pah­tu­mis­ta li­sä­tie­to­ja Kuo­pio-Tahko alu­een mat­kai­lusi­vuil­ta sekä suo­raan ta­pah­tu­mien si­vuil­ta:

Kuo­pion To­ril­la ta­pah­tuu

 

Lu­mou­du si­ni­val­koi­ses­ta it­se­näi­syys­päi­vän et­kois­ta jazzin ja herk­ku­pöy­dän ää­rel­lä uu­dis­te­tun Puik­ka­rin ti­mant­tik­ruu­nu­jen lois­tees­sa. Kuo­pio Big Band, kau­pun­kim­me ikio­ma lois­ta­va jazzor­kes­te­ri Mikko Toi­va­sen joh­dol­la feat. lau­luso­lis­ti Teija Kor­ho­nen loih­ti­vat illan ai­ka­na eloon big band soi­tol­laan koko laa­jan kir­jon eri tyy­li­suun­tia swin­gis­tä ja bal­la­deis­ta rock-, pop- ja latin- ryt­mei­hin.Lu­mou­du si­ni­val­koi­ses­ta it­se­näi­syys­päi­vän et­kois­ta jazzin ja herk­ku­pöy­dän ää­rel­lä uu­dis­te­tun Puik­ka­rin ti­mant­tik­ruu­nu­jen lois­tees­sa. Kuo­pio Big Band, kau­pun­kim­me ikio­ma lois­ta­va jazzor­kes­te­ri Mikko Toi­va­sen joh­dol­la feat. lau­luso­lis­ti Teija Kor­ho­nen loih­ti­vat illan ai­ka­na eloon big band soi­tol­laan koko laa­jan kir­jon eri tyy­li­suun­tia swin­gis­tä ja bal­la­deis­ta rock-, pop- ja latin- ryt­mei­hinBridal Lounge 19.9.2020 Puikkarissa

Bridal Lounge on uusi, yksipäiväinen häätapahtuma Kuopion Puijonsarvessa. Moderni ja laadukas tapahtuma tarjoaa tyylikkään ja informatiivisen kokonaisuuden vierailleen. Puikkarin kristallijuhlasali on puettu hääasuun, erilaiset hääaiheiset workshopit ja luennot opettavat uutta ja tarkoin valittu kattaus Itä-Suomen parhaimpia hääalan yrityksiä on paikalla palvellakseen juuri teitä.

 

#Synty – Tarinoita ihmiseltä ihmiselle 02.10.2020

Bisnesseminaari, joka poikkeaa muista vastaavista sillä tavalla, että siinä keskitytään kertomaan oman henkilökohtaisen kasvutarinan kautta oppeja yleisölle niin onnistumisten kuin epäonnistumisten suhteen. Et siis tule kuulemaan yhtään tylsää yritys- tai palveluesittelyä vaan aitoja tarinoita.

 

Minna Canth -foorumi 2020: Oppivan työpaikan johtaminen 16.10.2020
Minna Canth -foorumi kokoaa vuosittain eri alojen johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita verkostoitumaan, kuuntelemaan huippupuheenvuoroja ja nauttimaan monialaisesti taiteesta. Seitsemännessä foorumissa syvennytään oppivan työpaikan luomiseen ja johtamiseen.

 

Kuopio Wine Festival 25.6 – 4.7.2020

Kuopio Wine Festivaleilla huudetaan ensi kesänä Vive la France – eläköön Ranska, kun tuomme maailman kuuluisimman viinimaan Kuopioon 25.6.–4.7.2020.
Tarjoilemme maailmankuulun ranskalaisen keittiön makupareina fantastisia ranskalaisia viinejä ja samppanjoita.  

Rakastu Ranskaan kanssamme ja sano à votre santé – tai sitten ihan vaan suomalaisittain kippis!

 

Kuopio Rock 30.7 – 1.8.2020

Kuopiorock juhlii kesällä 2020 18-vuotisiaan! Viime kesänä ennätykselliset 32 000 kävijää kerännyt Kuopiorock järjestetään tutulla paikalla Väinölänniemellä heinä-elokuun vaihteessa. Festivaalitunnelmaa nostaa historiallisen hieno esiintyjäkattaus.

 

Sunsets Kuopio 6.- 8.8.2020

Sunsets Kuopio on Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma.
Tapahtuma järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-8.8.2020 Kuopion sataman alueella.
Sunsets Kuopio kokoaa Kuopion sataman alueelle osallistujat yli kymmenestä eri lajista.

 

Kuo­pion Musiik­ki­kes­kus

Kuo­pion Musiik­ki­kes­kus tar­jo­aa mo­ni­puo­li­sia ja kor­kea­ta­soi­sia musiik­kie­lä­myk­siä musii­ki­nys­tä­vil­le. Kuo­pion kau­pun­gi­nor­kes­te­ri tuo lähes vii­koit­tain kon­sert­ti­sa­lin estra­dil­le kan­sain­vä­li­sen tason ka­pel­li­mes­ta­ri- ja so­lis­ti­vie­rai­ta ja Suo­men viih­de­tai­vaan täh­det vie­rai­le­vat sään­nöl­li­ses­ti kon­sert­ti­kier­tueil­laan Kuo­pion Musiik­ki­kes­kuk­sel­la.

 

Kuo­pion kau­pun­gin­teat­te­ri

Kup­sin jal­ka­pal­lo­pe­lit

Kal­Pan jää­kiek­ko­pe­lit

.