Kuopion kuumin kortteli


13.12.2018

Pikkujoulukausi on sen osoittanut: Kirjastokadun ja Vuorikadun kulmauksessa on Kuopion kuumin ravintolakortteli.

Kuopion ravintolaelämän kestosuosikkeihin kuuluva Apteekkari laajentui lokakuussa kaksikerroksiseksi.

– Apteekkarista on kuoriutunut kaupungin siistein ja suurin menopaikka, jonka miljöö on vailla vertaa. Uutta on myös kulkuyhteys sisäkautta Amarilloon ja Feel Vegasiin. Kokonaisuus muodostaa kaupungin kuumimman korttelin, ravintolapäällikkö Arto Hujanen kertoo.

Apteekkarin laajentaminen mahdollistui, kun yläkerrassa toiminut ravintola suljettiin ja PeeÄssä vuokrasi neliöt käyttöönsä. Tiloihin tehtiin täydellinen uudistus. Sävähdyttävää ja rohkeaa sisustusta hallitsevat viidakkohenkiset seinät sekä suuret, rentoon bilettämiseen kutsuvat sohvaryhmät.

 

Alkuillasta aamuvarhaiseen

Apteekkari on tuonut uutta ja selvästikin tervetullutta tarjontaa Kuopion yöelämään.

– Torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin pitkälle aamuun asti avoinna oleva Apteekkari Club on saanut erittäin hyvän, jopa odotuksiammekin paremman vastaanoton. Paikka oli heti ensimmäisenä iltana täynnä vain hetki sen jälkeen, kun olimme laittaneet Face-seinällemme tiedon ovien avaamisesta.

Avaushuuman jälkeen siirryttiin pikkujoulukauteen hyvällä sykkeellä. Seuraavat megabileet ovat luvassa joulu- ja tapaninpäivänä sekä tietenkin vuoden vaihtuessa.

– Tuskin tammikuukaan on meillä tipaton. Asiakkaat antavat kiitosta niin tunnelmasta, palvelusta, henkilökunnan hyvästä fiiliksestä kuin musiikistakin. Clubilla musiikkilinja on vahvasti kiinni nykypäivässä, kun taas alakerrassa keskitytään edelleen retrohitteihin ja karaokeen.

Asiakkaiden tyypillinen illanvietto alkaa Amarillosta, edeten Feel Vegasin ja/tai Apteekkarin alakerran kautta portaita ylös Clubin puolelle, jossa viihdytään aamuvarhaiseen saakka.

– Eikä kertaakaan tarvitse mennä ulos pakkaseen tai räntäsateeseen. Saa vaeltaa paikasta toiseen ja on tilaa temmeltää, ravintolapäällikkö kuvailee.