Kodin Terra on nyt Prisma Rauta


23.3.2022

S-ryhmä panostaa jatkossa rautakauppaan Prisman johdolla ja yhdistää eri rautakaupan brändinsä yhden, Prisma Rauta -nimen alle. Myös Kuopion Kodin Terra on siis jatkossa Prisma Rauta Kuopio. Valikoimaa ja palveluita kehitetään entisestään.

S-ryhmän kaikki rautakaupan yksiköt tuodaan yhden Prisma Rauta -brändin alle. Suomessa on tällä hetkellä viisi Kodin Terraa ja kolme Prisma Rautaa, jotka saavat nyt yhdenmukaisen ilmeen.

PeeÄssän rautakaupan paikka pysyy Pitkälahdessa ja työntekijät ovat ennestään tuttuja ammattilaisia. Myymäläilmettä brändimuutos sen sijaan uudistaa.

  • Kuopion Kodin Terrassa muutos näkyy ensivaiheessa uutena nimenä. Prisma Rauta -myymälöiden ilmettä ja valikoimaa kehitetään askel kerrallaan lähivuosina, kertoo vähittäiskaupan toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen.

Samalla Kodin Terran oma verkkokauppa muuttuu toistaiseksi Prisma Raudaksi ja myöhemmässä vaiheessa rautakaupan verkkokauppa jatkossa Prisma.fi:hin – Prisman muun valikoiman kanssa samaan paikkaan.

  • Vahvan ja kaikille tutun Prisma-brändin alla liikeideamme terävöityy ja selkeytyy. Prisma Rauta kertoo jo nimellään, että kyse on nimenomaan rautakaupasta, josta sekä kuluttaja- että yritysasiakas saa kaikki alan tuotteet ja palvelut. Nyt Prisma Raudaksi muuttuvassa entisessä Kodin Terra -myymälässämme on esimerkiksi harvinaisen toimiva noutomyymälä, johon voi ajaa sisään ja pakata ostokset rauhassa sateelta suojassa autoon, muistuttaa Prisma Raudan johtaja Kari Hartikainen.

Viimeiset kaksi vuotta ovat tunnetusti olleet kotoilun aikaa ja moni suomalainen on innostunut paitsi sisustamaan myös remontoimaan kotiaan tai pihaansa.

  • Haluamme jatkossa palvella sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaitamme heidän tarpeitaan vastaavalla tavalla kehittämällä palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa niin erillisessä Prisma Rauta -suuryksikössä kuin Prisma-myymälöissä, Ruotsalainen toteaa.