Kesätyöt Osuuskauppa PeeÄssässä


20.1.2017

S-ryhmä on eniten nuoria työllistävä yritysryhmä Suomessa. Ensi kesänä S-ryhmän myymälöissä ja ravintoloissa työskentelee yhteensä yli 10 000 nuorta kesätöissä. Määrä nousee vielä muutamalla tuhannella, mikäli työmarkkinaliittojen välillä saadaan solmittua Tutustu ja tienaa -sopimus.

S-ryhmä toivoo, että liitot pääsevät mahdollisimman pian sopuun Tutustu ja tienaa -harjoitteluohjelman sopimuksesta, jotta mahdollisimman moni nuori saisi kesätyökokemusta. S-ryhmän kesätyöpaikkoja sekä mahdollisia Tutustu ja tienaa -harjoittelupaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä majoitus- ja ravitsemisalalta. Tarjolla on muun muassa myyjän, liikennemyymälätyöntekijän tai tarjoilijan pestejä ja työtehtävät vaihtelevat avustavista vaativiin.

PeeÄssä on Pohjois-Savon suurimpia työllistäjiä. Pidämme tärkeänä tarjota nuorille mahdollisuuksia tutustua työelämään. Tarjoamme työpaikkoja sadoille nuorille. Kesätyöhaku on jo auki. Tutustu ja tienaa –harjoittelusta informoimme heti nettisivuillamme, kun sopimus harjoittelusta syntyy. S-ryhmä on pääyhteistyökumppani Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.