Kaksi tavoiteltua ravintola-alan palkintoa peeässäläisille


Henkilöstön palkitseminen parhaista onnistumisista on tärkeä osa S-ryhmän ravintoloiden palvelukulttuurin kehittämistä sekä huippuammattilaisten ja erinomaisten tiimien esille nostamista.

11.4.2024

Vuoden S-Boss Kirsi Rautio

Parhaan ravintolapäällikön arvostetun S-Boss-tittelin vastaanotti Iisalmen Prisman ravintolamaailman päällikkö Kirsi Rautio. Valintaa perusteltiin sillä, että Kirsi on luotsannut tiimiään onnistumaan joka saralla, niin asiakastyytyväisyydessä, henkilöstötyytyväisyydessä kuin tuloksellisuudessa – ja onnistunut kotiuttamaan Iisalmeen ketjun suositelluimman ravintolamaailman tittelin kahtena peräkkäisenä vuonna.

– Olen todella otettu tästä huomionosoituksesta. Menin ihan sanattomaksi, kun kuulin, että minut on valittu palkinnon saajaksi. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus, Kirsi kuvailee.

Hänellä on parinkymmenen vuoden työkokemus ravintola-alalta, sekä palkattuna esihenkilönä että yrittäjänä. Peeässäläinen Kirsistä tuli reilut pari vuotta sitten, kun hän aloitti Iisalmen Prisman ravintolamaailman vetäjänä. Itseään Kirsi luonnehtii ihmisläheiseksi ja helposti lähestyttäväksi, tasapuolisuutta korostavaksi ja työryhmäläisiään kuuntelevaksi esihenkilöksi.

–Teen tätä työtä koko sydämestäni, niin kuin aiemmin yrittäjänä. Erityisen kiitollinen olen siitä, että minulla on huippuammattitaitoinen tiimi, jonka ansiosta tällaisen tunnustuksen saaminen on mahdollista.

Kirsi kuvailee S-Bossiksi valitsemisen antavan lisää voimaa jatkaa töitä eteenpäin sekä hänelle itselleen että koko työryhmälle, jossa kaikki arvostavat ja auttavat toisiaan.

Vuoden ravintolamaailma: Prisma Kuopion Presso, Pizza&Buffa ja Hesburger

Erilaisia ravintolakonsepteja yhdistävien S-ryhmän ravintolamaailmojen sarjassa vuoden ravintolamaailmana palkittiin Kuopion Prisman Presson, Pizza&Buffan ja Hesburgerin muodostama kokonaisuus.

– Asiakkaat otetaan vastaan vieraiden tavoin ja vierailun onnistuminen varmistetaan maistuvalla ruoan ja lupsakalla palvelulla. Esihenkilötiimin yhteiset tavoitteet ovat selkeät ja niitä tavoitellaan tiiviillä porukalla. Arjessa johdetaan omalla esimerkillä ja näin saadaan koko tiimi innostumaan ja onnistumaan. Konseptien toteuttaminen on tässä ravintolamaailmassa kiitettävällä tasolla, ja tuloksellisesti vuosi 2023 oli erittäin vahva, valintaa perusteltiin.

– Aivan mahtavalta tuntuu. 2023 oli meidän kaikkien aikojen vuosi. Paransimme asiakastyytyväisyyttä, kehitimme tiimiläisten moniosaamista ja kaiken lisäksi teimme ennätystuloksen. Olen äärettömän onnellinen tästä tunnustuksesta ja hirvittävän ylpeä omasta työryhmästäni. Voittaminen on mahdollista, koska meillä on upeita tyyppejä töissä ja haluamme onnistua yhdessä, ravintolapäällikkö Henna Kananen arvioi.

Uutisen palkinnosta työryhmä otti vastaan riemunkiljahduksin.

– Taisi siellä muutamia onnen kyyneliäkin vierähtää. Totta kai tunnustus innostaa ja motivoi, mutta tätä työtä ei tehdä pelkästään palkintojen takia, vaan enemmänkin rakkaudesta lajiin. Työ ravintola-alalla vaatii paineensietoa, huumoria ja sitä, ettei pelkää epäonnistumista. Joka päivä voi oppia uutta ja oikealla asenteella selviää pitkälle. Innostuminen ja motivaatio tässäkin asiassa on hyvin pitkälti omissa käsissämme.