Ilta-alennus PeeÄssän kahviloissa


27.2.2018

PeeÄssä ottaa 1.3.2018 alkaen käyttöön kahviloissaan viimeisen tunnin -50 prosentin ilta-alennuksen ruoka-hävikin pienentämiseksi. Alennus on voimassa toimipaikan viimeisen aukiolotunnin ajan.

Tässä ”EI HYVÄÄ HUKKAAN” -kampanjassa osa kahvilan tuoretuotteista myydään kahvilan viimeisen aukiolotunnin aikana 50 prosentin alennuksella.  Tuoretuotteilla tarkoitetaan kaikkia niitä tuotteita, joita myydään vain yksi myyntipäivä. Näitä tuotteita ovat muun muassa pullat, sämpylät, täytetyt leivät ja patongit. Toimipaikka määrittelee itse päivittäin alennustuotteet.  Ilta-alennus toteutetaan joka päivä maanantaista sunnuntaihin ja se on voimassa toimipaikan viimeisen aukiolotunnin ajan. Kampanja on voimassa toistaiseksi ja kattaa kaikki Presso- ja Coffee House -kahvilat PeeÄssän toimialueella.

-Toimintamallia on testattu Osuuskauppa HOK-Elannossa viime vuoden aikana ja kokemukset sieltä ovat rohkaisevia. Testaamme uutta toimintamallia nyt myös meillä PeeÄssällä. Meille vastuullinen toiminta on tärkeää ja hävikin vähentäminen on yksi osa sitä. Vastuullisuus on tutkitusti myös asiakkaillemme tärkeä asia ja vastuullinen kuluttaminen nostaa koko ajan päätään. Ravintolatoimipaikoissamme asioi noin 5 000 asiakasta viikossa, toimialajohtaja Ville Puustinen kertoo.

-Hävikin vähentäminen on ympäristöteko. Olennainen osa lähivuosien toimintaamme on aktiivisesti pyrkiä toimimaan omalla toimialueellamme etulinjassa ruokahävikin vähentämisen suhteen. Tämän vuoden keskeinen tavoitteemme PeeÄssän kahviloissa on vähentää kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Uskon kampanjalla olevan aitoa vaikutusta hävikin määrään pitkässä juoksussa. Osallistumalla kampanjaan saa herkullisen ja edullisen iltapalan ja pienentää samalla hävikkiä, Puustinen vinkkaa.