Hyvä yhteistyökumppani,


1.4.2019

Elelemme vilkkaan matkailu- ja tapahtumavuoden kevättä. Energinen myyntitiimimme osallistui huhtikuun alussa Helsingissä pidetyille Kongressimessuille. Syksyn isoja tapahtumia, kuten pikkujouluja, varataan nyt kiihtyvällä vauhdilla. Hotelleissamme on uusittu lukuisia tiloja vastaanottamaan elämyksiä kaipaavat tapahtumavieraat. 
 
Myös pienille ja intiimeille kokous- ja juhlapaikoille on yhä enemmän kysyntää. Hotellien sviitit tarjoavat tyylikkään ja vaivattoman vaihtoehdon tilaisuudelle, esimerkkinä helsinkiläisen funkkishotelli Original Sokos Hotel Vaakunan upeat näköalasviitit ja tamperelaisen Original Sokos Hotel Ilveksen hulppea Presidentti-sviitti. 
 
Ruoka on herkullinen osa tapahtumaa. Radisson Blu Hotellien Satokausikalenteria hyödyntävä Brain Food on ihastuttanut asiakkaita ja saa yhä useammat varaamaan kokouksen ketjun hotelliin.
 
Kotimaan matkailu on trendikästä
 
Suomi vetää nyt kansainvälisiä matkaajia kovasti puoleensa. Minua ilahduttaa erityisesti kotimaan matkailun kasvu. Tiedostavat suomalaiset etsivät nyt ekologisia matkavaihtoehtoja ja oman maan mansikkapaikkoja. 
 
Huhtikuussa avautunut Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on ehdottomasti yksi tämän vuoden mansikkapaikoista. Uusi hotelli viehättää niin laatua ja yksilöllisyyttä etsivää soolomatkailijaa kuin bisnesmatkaajaakin. 
 
Ajan hengessä olevat tilat ovat tärkeä osa hotellikokemusta. Vielä tärkeämpää on se, miten henkilökuntamme kohtaa asiakkaamme. Asiakkaiden arvostus hotelliketjujamme kohtaan näkyy jatkuvana korkeana asiakastyytyväisyytenä. Yhtenä luottamuksen osoituksena on Sokos Hotellien juuri saama Suomen luotetuin -tunnus. 
 
Aurinkoista ja vilkasta bisneskevättä teille kaikille! Toivon, että mahdollisimman moni löytää kotimaan ja lähialueiden kiinnostavat lomakohteet vapaa-ajalla.
 
 
Petri Isomäki
Myyntijohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus